Zeyyyn Seymaben göğüs hassasiyeti ve bazı kokulara karşı tiksinme dışında birşey yaaşamdım bende büyük nimetti şükretmek lazım 🤣 bebek gibi hamilelik geçirdim
Seymaben Zeyyyn bende diyorum annem kayınvalidem falan aşırı şaşırıyor hamile olduğuna eminmisim diye bende mis gibi hamilelik geçiriyorum kıskanmayın diyorum 😅😅😍ama işte bebeğe bişiy oldu diyede aklım gitmiyor değil
bebisininannesi54_ Seymaben kız Maşallah de kendine viii ben o kadar çok çektim ki anlatamam. Allah nazarlardan korusun ins kendine nazar vurma
Seymaben bebisininannesi54_ inşallah böyle devam ederim memnunum şuan bu durumdan zor geçiren herkesede allahım yardım etsin çekilmez çünkü eminim😍😍🙏
Zeyyyn Seymaben Birşey olmaz canım Allahın izniyle herkes belirti yaşıcak hali yok ne anneme ne ablamlara çekmişim hepsi hamilelikte kötüydüler ben çok şükür 36dan sonra anca kaykııldım bunada şükür 🤭🤭🤭
Sedef3437 Defne74 bulunduğum yer köy şuan test alamam kimseyede aldıramam 15 güne ancak alabilirim ozamana kadar ne yaparım bilemiyorum
Defne74 Sedef3437 o zman yapacak bişi yok canım birazcık daha bekliyecwksin rabbim sananda nasip etsin o sevinci o duyguyu
nlycltk Seymaben bende öle geçirdim sadece göğüs hassasiyet vardı şuan 17+5 oldum hala tık yok bebişi de hissetmiyorum henüz o yüzden hamile gibi değilim 🤷🏼♀️
Seymaben nlycltk ay hertürlüsü zor belirti olsa mide bulantısı vs falan yüzünden zor belirtisizde acaba bişiymi oldu diye düşünüp durması zor 😅kısaca annelik😍😍sağlıkla kavuşuruz inşallah
Seymaben Sedef3437 olabilir ben hamileliğimi öprenmeden önce göğüslerim çok ağrıyordu ama adetim yakındır diyip geçiştiriyordum bence bi test yapın🙏
nlycltk Seymaben aynen öle kontrol geldiği zaman kalbim çıkacak gibi oluyor kötü bişey duyacak diye 😂
Elmas61 Seymaben benim de aynı şekildeydi. Kesin bişey oldu diye düşünüyordum sürekli. Bu günlerin tasını çıkar derim. Şimdi 37 haftalık olduk. Ve kızım hiç durmuyor. 😂😍
bebisininannesi54_ Elmas61 ay ya benim bebeğim ne zamn büyüyecek de hareket edecek çok heycanliyim daha yeni 10 +4 olduk
sivlimglsh Seymaben bende öyleydim şimdi 26 haftalık artık karnım büyüdükçe hamile olduğumu hissetmeye başladım onun dışında iğrenme tiksinme kusma vs bişi yaşamadım şükret diyorlardı bana 🙏
Seymaben sivlimglsh gerçekten şükretmeliyiz hamile olupta kusmaktan falan halsiz düşen tanıdıklarım var allah yardım etsin valla zor🙏Bebişlerimize kavuşuruz inşallah en sağlıklı şekilde
Elmas61 bebisininannesi54_ ben ilk 19. Haftamda hissetmiştim. O minicik kıpırtıdan gümbür gümbür tekmelere ne ara geldik hiç bilmiyorum İnan ki. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Hareketleri hissettikten sonra anlamıştım hamileliğin ne kadar güzel olduğunu ☺️
Seymaben elifeari yas çok zor dimi acaba bişeymi var düşüncesi😅😍benim birde bikere kanamam oldu aşırı yoğun bi şekilde bebek sağlıklı ama ondan beri dahada endişeleniyorum