ilknurrerdemm Tgcbbrdmr bana da tam tersi hayatına normal devam et dedi bende çalışıyorum düşünmemeye çalış çok zor biliyorum ama pozitif olmak bu durumu gerçekten etkilediğini söylüyorlar
Tgcbbrdmr ilknurrerdemm ağrım fazlaca var Pazartesi iğne oldum dün de değerlendirdik ya ondan ağrı yaptı iyice
Lavinkumsal Tgcbbrdmr Valla canımmm iliğini kemiğini kurut çiğ yemişler yedir enerjisi yerine gelsin 😂 ben iğneden sonra 15 gün yaptım negatifti adetim geçti tekrar yaptım pozitif oldu sonuç bazen adetten önce negetif olabiliyor 😘
Tgcbbrdmr Lavinkumsal ovulasyon denedm 1 tane vardı t kopkoyu hamilelik hormumuymuş bu iğne boşa yapmışım 🤣 perşembede yaptırayım madem napalım 😂🤦🏼♀️
Lavinkumsal Tgcbbrdmr Hormon o iğne tabi koyu olur 😂 hatta adetine kadar gün aşırı birliktelik olsun benim 1 yumurtam döllenmiş peşine 1 hafta sonra tekrar döllenmiş ikizdi ne kadar çalıştıysam artık 😁
Tgcbbrdmr Lavinkumsal bak yaaa şuan aşırı meraklandım 😂 benm dedm ikiz genimde var diye korkuyordum birde ikiz olsa diyorum şimdi cuma mola vercem Cumartesi devam kee 😂
Lavinkumsal Tgcbbrdmr valla canım benim soyumda da ikiz yok ama Allah’ın isi tuttu he biri canlanmadi ama buna da şükür 😁
Lavinkumsal Tgcbbrdmr düşünme canım kafandan at testi sil kafandan günleri de sayma o zaman çabuk geçer 😁
Lavinkumsal Tgcbbrdmr bende öyle çok sabırsız bir insandım ama hayat sabretmeyi de öğretiyor insana ve gülüm 😄🤭
Lavinkumsal Tgcbbrdmr Tutar tutar karamsar olma canım sadece Yemen’e icmene dikkat et stresten işten uzak dur ❤️
Lavinkumsal Tgcbbrdmr ben günlük avokado tükettim her sabah yumurta yoğurt peynir yedim çay kahve uzak durdum kırmızı et ve balık tükettim 🥰
Lavinkumsal Tgcbbrdmr Bebis için uzak dur canım bı sure avokado da yağlı değil limon tuz serp üstüne öyle tüket 😘