Betusss10 Tgcbbrdmr umudunuzu kaybetmeyin ama vaktinizi güzel değerlendirin tam hatırlamıyorum ama biz üç günde 5-6 kere falan birlikte olmuştuk. Doktor ayda bir gününüz yani 24saatiniz var demişti iyi değerlendirmek onun için önemli
Tgcbbrdmr Betusss10 dünü değerlendirdik dün iğne oldum bugünü değerlendircez çarşambayı değerlendirmeli miyiz
Tgcbbrdmr Lavinkumsal Pazartesi salı değerlendirildi efem çarşamba Perşembe ne yapsam ya koca kaçacak evden 🤪 birde kuzum ne zaman öğrendin hamişliğini iğneden sonra
Lavinkumsal Tgcbbrdmr Valla canımmm iliğini kemiğini kurut çiğ yemişler yedir enerjisi yerine gelsin 😂 ben iğneden sonra 15 gün yaptım negatifti adetim geçti tekrar yaptım pozitif oldu sonuç bazen adetten önce negetif olabiliyor 😘
ilknurrerdemm Tgcbbrdmr 11 eylül de aşılama yapıldı 20 eylülde idrar testi yaptım ve silik çıktı 21 eylülde kan testi yaptım pozitif çıktı şimdi değerlerimin 2 katına çıkmasını bekliyoruz dualarımızı birbirimizden eksik etmeyelim ❤️🧿
Tgcbbrdmr ilknurrerdemm benmki aşılama değil çatlatma yaptı doktor sadece şuan test yapsam da pozitif 12 gün geçmesi gerekiyormuş kaldı 9 gün 🥰😇
ilknurrerdemm Tgcbbrdmr bana da 12 gün dediler ama ben sabırsızlandım ve idrar testi yapmıştım 😊 inşaallah güzel sonuçlar alırız
ilknurrerdemm Tgcbbrdmr ilk 2 gün lekelenmelerim oldu daha sonra bel ağrılarım başladı 6. Günümden itibaren de kasık ağrılarım var bunlarla birlikte akıntılarım uyku hali yorgunluk da var
Tgcbbrdmr ilknurrerdemm şuan kendimi yormuyorum evde iş bile yapmıyorum yorma dedi doktor işe gelesim bile yok 🥺
ilknurrerdemm Tgcbbrdmr bana da tam tersi hayatına normal devam et dedi bende çalışıyorum düşünmemeye çalış çok zor biliyorum ama pozitif olmak bu durumu gerçekten etkilediğini söylüyorlar