secoz Merveikratanem folikasiti düzenli kullandım diğerlerini de bi kaç ay kullandım ama sonra kullanamadım 🤷🏻♀️
Merveikratanem secoz doktorum bana folik asit yazmadı direk balık yağlı vitamin ilacı yazdı günde iki defa öğüre öğüre içiyorum mecbur
Zynpertn secoz kaç aylıksınız ben 35 haftadayım ve son iki aydir içemiyorum ilaç içme fobim oluştu resmen midem almıyor çok vicdan yapıyorum ama içemiyorum
Mom87897 Busraltnkynk tekrar kontrolünüz varsa o zaman yazıcaktır herhalde. Çünkü hamilelikte çok vitamin takviyesi yapıyorlar
Mom87897 aslanreis çok doğru. Değerlerime bakıp yazmıştı. Demir ilacı midemi bulandırıyor diye bıraktım ama bıraktığımdan beri halsiz hissediyorum kendimi
Busraltnkynk Mom87897 bi sonraki kontrolüm 1 ay sonra bi kac gun önce gittiğimde bana herhangi bi bilgi vermedi inşallah ilaçlara başlama konusunda geç kalmış olmam bebeğim sağlıkla doğsun istiyorum 😔😔
esra13_1 Mom87897 bende folik asit kullandim 12 haftaya kadar saglik ocagina kaydimi yaptrmaya gittim devit 3 kan ilaci ve decavit verdi daha doktora gitmedim 15 haftadayim
Caglaemre Mom87897 bende 16 haftalık oldum vicium dıye bır ılac verdı kocaman hap cıktı ıcınden yutamıyorm tekrar gıdıcem soylıcem yutamıyorum diye
esra13_1 aslanreis 6. haftada folik asit kullanmaya basladim özele gittim doktor kan ilaci vitamin felan yazmadi bi sknti yok dedi 13.haftada saglik ocagina gittim devit 3 decavit ve kan ilaci yazdirdik doktorlar bazen vermiyo önemli icmelisiniz dedi
aslanreis esra13_1 tamam bende anestezi için sağlık ocagında bir kaç tahlil yaptırdım banada yazdı kan ilacı kendi doktoruma sordum okadar düşük degil kan değerlerin ve benim bagırsak emilim sorunum var yutmalı hiç bi ilaç fayda etmiyo agızda eriyenlerden kullanıyorum magnezyumda içiyosun kan ilacıda bagırsaklarını bozar Emilmiceği için dogumdan önce bide onunla ugrasmayalım dedi takipli doktorunuza güveniyorsanız sorun beni bildigi icin Kendi doktorum onu dinledim ben kan değerleriniz önemli yani
Mom87897 fatoskarakus benim de kanamam olduğunda progestan kullanmıştım. Ama demir ilacına 12 haftadan sonra başlattı doktorum
Berru Gizemin-minnakI neden bu kadar ilaç kullanıyorsunuz.Ben 9 haftalık gebeyim tek folik asit kullaniyorum
Canan26 Merveikratanem Berru folik asiyle ilgili bir ara haber vardı otizmi tetikliyor diye ona da gerek yok aslında hiçbir ilacı değerlere bakıp vermiyorlar ihtiyaç var mı yok mu diye
fatoskarakus Mom87897 benim kanamam falan yok çok şükür , ilk başta doktorum gerekli tahlilleri yapmadı enfeksiyon vardır diye kaşıkların ağrıyordur dedi 5-6 tane ağır ilaç verdi , o ilaçlar yüzünden tehlikem oluşmuş meğer hamileymişim o sırada
ElisGzr Bende şu an folidays,regenesis ve magvital kullanıyorum. Regenesisten önce decavit vermişti yutamıyordum regenesis önerdi. Şu an bir sıkıntım yok şükür.
Cihancan22 Mom87897 ElisGzr kaç haftalıksınız ben 6.ayımda tahlil yaptırdım folat değerim 24 olduğu için regenisisi doktor bırak dedi
fatoskarakus Mirket bana ilk gittiğimde bir sürü saçma ilaç verdiği için o ilaçlar düşük tehlikesine yol açmış 😔 gideceğiniz doktoru çok iyi araştırın
Suheylamum Bende 12+6 haftalık hamileyim bu zamana kadar decavit içmeye çalışıyordum ama çok büyük hapı yutamıyorum doktorum regenesiss yazdı daha kolay içiyorum folik asiti bıraktım ama bazıları devam ediyor benimde kafama o takıldı