Kızlar 2 sezaryendan sonra normal olarak deniyoruz suyum geldi sancılar zorluyor allah rızası için dua edin rabbim hepimizi sağlıkla kolaylıkla kavuştursun şuan serum takılı😢
Doğuruyorum dua 🤲🏻
Esrambulut Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşaallah sağlıkla kavuşun 🤗
Esrambulut Allah bir nefeste kurtarsın inşallah sağlıklı bebişimize kavuşursunuz 🙏
cannım rabbim sağ salim evladına kavuştursun seni inşallah allah yardımcın olsun
allah büyük birazcık sabır zor olacak ama sonu güzel olacak inşallah 🙏 şimdiden gözün aydın allah sağlık sıhhat versin size inşallah 😍🤗🌸
darısı bizlerin başına benimde son 16gün sizde bizlere dua edin 🤲🙏🙏
aiseerol amin allah razı olsun 🤲🏻🤲🏻
cidolila amin inşallah cümlemizi sağlıkla kavuşalım🤲🏻
annesi21 amin inşallah cok sağolasın rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah en kolayını nasip etsin çok zormuş sancılar 5 dk nefes alıyor sonrası yine sancı😣 rabbim sağlıkla kavuştursun tüm gebelerimizi sizede kolay doğumlar inşallah 🤲🏻
Esrambulut rabbim bir avazda kurtarsın inşallah sağlıklica bebeginizide kucağınıza alırsınız
Esrambulut amin inşallah allah yardımcın olsun 🤲🤲🙏
Allahim yardımcın olsun hayirlisiyla bebeğini kucağına alırsın cnm bizi merakta birak ma haber ver cnm dogumun olursa bnde 2 sezaryen oldum 3ye hamileyim normal düşünüyom hayirlisi neyse o olsun allahim hepimize yardim etsin bir avazda kurtuluruz inşallah
Semanurozgan amin inşallah allah razı olsun 🤲🏻
annesi21 amin 🤲🏻🤲🏻
MCYI89951314 amin amin inşallah rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin hepimize haber vericem inşallah
Esrambulut Allah yardımcın olsun canım bir avazda kurtulursun inşallah 🙏🏼
Esrambulut Allah kolaylık versin 🙏
Allah yardımcın olsun inşallah canım bir nefeste kurtulasin
Esrambulut rabbim kolaylık versin bir avazda kurtul inşallah
Esrambulut Benim de doğumum bugün çok heyecanli bı o kadar da stresliyim 👼💙Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşaallah sağlıkla kavuşun 🤗
Rabbim sancını hafifletsin hayırla kucağına al inşallah 🙏🏻
Sncr rabbim sanada kolaylık versin canım