derya-588 Bu ilacı içtikten sonra baş dönmesi yaşayan var mı gözüm kararmıyor sadece dengede duramıyorum yürümekte güçlük çekiyorum doktor normal sersemlik yapar dedi bu durumda olan var mı
Pambix derya-588 en iyisi fitil olarak kullan onu. İçmek evet sersem yapıyor bende kullandım bir dönem hem fitil olarka kullanılması daha etkili.
Syda01 derya-588 ağızdan kullandim ilk basta cok yan etki yaptığı icin doktorum vajinal fitil olarak devam etmemi soyledi uyumadan önce kullanmıştım
baharugrr derya-588 akşam ilacı kullanıp dışarı çıkmıştım aynısı banada olmuştu . yatağıma yattığım gibi uyumuştum . doktoruma soyledigimde normal demisti . 2 gün kullandıktan sonra biraktim . ama doktoruma danışarak biraktim .
derya-588 Aysem- evet ayıptır söylemesi iç çamaşırimda lekelerim olmaya başladı bunu doktora söyledikten sonra bu ilacı verdi
Sey0kan derya-588 ben vajinal kullandim etkisi daha fazla yan etki olarak birsey yasamadim doktorunuza danisin vajinal kullansam olurmu deyin
Aysem- derya-588 Akşam dediyse fitil olarak demiştir😇 Bende kullanıyorum hâla devam ediyorum. Uyku yaptığı için akşamları yatmadan önce fitil olarak al demişti. Fitil olarak kullanıldığında etkisi dha hızlı oluyormuş.
derya-588 Sey0kan tamam yarın soracağım teşekkürler kapsül olarak bebege bir zararı olur mu fikriniz var mı
gldn065807 derya-588 canım önce bende vajinal alıyordum lekelenmeyi fazlalastirir sen ağızdan al dedi bende yatmadan içiyorum hakikaten lekelenmem yok artık
Aysem- gldn065807 Banada fitil olarak al dhaa hızlı etki eder dedi. Gerçeten fark etti mi lekelenmeleriniz ne kadar sürdü kaç haftalıksınız?
derya-588 gldn065807 5 gün dedi 3 günüm kaldı sabırlı olmaya çalışıyorum ama bebeğe zarar verir mi yan etki yaptığı için
Aysem- derya-588 bende aynı sebepten kullanıyorum şuan 5 haftalık her şey normal ama bu lekelerin neden olduğunu anlayamadım.
gldn065807 derya-588 yok canım bisey olmaz bendede uyku ve halsizlik yapuyo onun dışında faydası var bebege zaten sen kısa süreli kullanacakmisin
Ilkayy derya-588 benim 3 hafta öyle oldu baş dönmesi ve uyku yapıyordu sonra bünye alıştı geçti yan etkileri o canım