Aysenurrrrrrr Meralrabiamhmt maşallah bende 38.haftamdayım sıcak su derecesi nasıldı ılıkmıydı günde ne kadar oturuyordunuz acaba 😊
Meralrabiamhmt Aysenurrrrrrr yarım saat oturdum ılıktan sıcak yakmıyor ama bacaklarım falan kızarmıstı yanı ıse yarasın dıye bıraz sıcak yapmıştım
erdem_agah prensesafra1_ ben gördüm ve soylet soyleyim herkese tavsiye ediyorum. Hastaneye yattiktan 3 saat sonra doğum yaptım. Tabiki doğum sonuçta cok basit birşey değil. Ama kısa sürdü ve dayanilmaz olmadan oğlum geldi. Açılmam ikişer üçer santim oldu saatte
Busra-61 Meralrabiamhmt çok teşekkür ederim bende 4. Aydayım doktora sormuştum egzersiz yapabilirsin dedi. Platesin çok işe yaradğına inanıyorum zaten ☺️
Meralrabiamhmt 2801 ıkıktan hafıf sıcak hatta dogumlarda sıcak su uygulaması yapan hastaneler varmıs bunuda yenı ogrendım cılmayı kolay ve cabuk ılerletıyor
Esra3452 Meralrabiamhmt peki hiç sancılarınız oldu mu ara ara gecelerı 38+0 da falan anlatır mısn canım
gulsum97 37+3 haftalık hamileyim acaba sıcak suya oturmaya başlasam erken doğum olur mu benim bebeğim hala yukarda yürüyüş yapıyorum ara sıra hurma tüketimine yeni başladım açılmayı kolaylaştıracak başka neler önerirsiniz ?