elfmoom Llkk yan odayı bebiş odası yapıcaz şimdilik oturma odası, ya izmirde inan ev kalmadı bütün evler pahalı , bu ev bile 2000 tl depremden sonra coştu kiralar
Llkk elfmoom vlla İstanbul’da öyle biz 2200 oturuoz tanıdık diebnormalde 3500 altı ev yok maalesef ki fena durumlar. Bebiş odası yapacaksan bence elleme zaten devamlı açarsın😀
Busrayilmaz2 elfmoom valla bende boya tablo yapıştır vs dicem ama genelde bende duvarda dekor yapabiliyorum bu şekilde bir bütün kiradayken ne kadar değiştirilebilir bilemedim ama aklına fikir gelirse ve yaparsan paylaş
Yokys elfmoom bence perde disinda her sey pismanlk yapacaktir alti düz stor ustune dıger perdenizden bulabilirseniz aynisindan..
Aag06 Bence bu sekilde duvar kagidi yapistir kagit o kapinin çitalarina yapisir ici bos bos olur ama elini biri kagida daldirmazsa sorun olmaz hatta tvyi onune koy gelen ittirmez kagidi
elfmoom Aag06 televizyonu oraya koyamam çünkü hemen karşısında cam kalır ve televizyon gözükmez ışıktan çıtalardan tutarmı ki acaba
gbyalcin elfmoom o zaman camı da bişeyle kapatıp boyanmaz mı ki 🤔 daha sonra sökersiniz onu anlaşılmaz bile hem, hem de normal duvar gibi durur. Çok cam olmasa tabloyla falan kapanır dicem ama her yeri cam 😅
elfmoom Deletedmom15262 aynen açıp kapatmayacağız çünkü o odanın normal kapısı da var L koltuğu koydum önüne 🙏🏻
Nghn_ elfmoom cerceveleri beyaza boyayip cam yerlere strafor yapistirip duvar rengine boyayabilirsiniz. Yada tam tersi bir renge. Hani salonlarin duvarina çıta ve straforla dekor veriyolar ya oyle bise yapabolirsiniz . Sanki duvar varmis gibi duracaktir
Aag06 elfmoom tutar tutar tutkalla yapisiyor zaten olmadi incecik suntalar var cok hafif ince sert tahta milim inceliginde onu sabitleyin ince civilerle o kapiya 3 parca yeter 2 bile olur sunta boyutu buyuk olirsa onu sabitleyi ustune duvar kagidi yaparsiniz
Nghn_ elfmoom hayor soguk silikonla yapistirin cikarkende sokebilirsiniz zaten kenarlardan tutsa yeter
Heather elfmoom Silikonla yapıştırırsınız çabucak sökebilir, camdan da kolay temizlenir. Bence en mantıklı makul fiyata çözüö bulabileceğiniz yol bu👌
Minigim24 elfmoom haklısın canım yani aklıma ilk o geldi ama arkadaşların yazdığı ayna yapıştırma fikride güzelde zarar verir öi bilemedim
[silindi] elfmoom imkanın varsa ben olsam kahverengi yada ceviz yeşili boya bulabilirsem boyardım önüne de sütlü kahve uzun yapay çiçeklerden koyardım