ay-se HilalYlmz bilmiyorum üstte kalsın bende hep görüyorum ne olduğunu ve nasıl yapıldığını dahi bilmiyorum 🙄
BMelek HilalYlmz henuz hamileligin basindayim ama yapan bir kac kisi kesisiz dikissiz rahat dogurdugunu gordum benim doktorumda oneriyor. Bende yapmayi dusunuyorum lavanta yagiyla insallah normal olursa
eliffkrts HilalYlmz bende başlıcam en kısa zamanda ya faydasını gören çok duydum, zaten vajinaya o kadar güç verip esnetmek muhakkak fayda sağlar
Nilszn 36 dam sonra yapılması önerılıyo tek yapmak bıraz zor ben denıyorum ama bıraz acıyo kendım beceremedım yapmayı
HilalYlmz Nilszn sanırım eşten yardım almak gerekli hiç denemedim ama 37. Haftam bitiyo şuanlık normal doğum gözüküyor denemekte fayda var diye düşünüyorum
Nilszn [silindi] aslnda ızleyınce kolay gıbı ama ters gelıyo baş parmakla olanı denedm acıyo bılmıyor herkeste aynı hissiyatı veriri mi
HilalYlmz Mikmikbuk ay merak edip ytubedn bakayım dedim sanki vazgeçer gibi oldum 😂😂 gerçi o masajın sonu farklı biter gibi geliyo ama bilemedim tövbe allahım tövbe 😂😂😂😂😂😂😂
HilalYlmz Mom54544 belki o lavanta yağı, zeytinyağı yumuşatıp acımasına engel olur en azından deneyelim 😂 sonra yapamadık olmadı deriz 😂😂
HilalYlmz eliffkrts evet fayda gören çok var en azından kesi olmuyormuş, olsada bazı durumlarda ki gibi çok olmuyormuş
Mom54544 HilalYlmz Ya ben elim kesilse üzülen insanım parmağımı oraya soktugumu düşünemiyorum bile isteye biraz zor gelir gibi ya 😂(Laparoskopi olup bebek tedavisi görüp kendi ignelerimi kendim yapmış biri olarak hemde ) 😂😂😂😂
Mom54544 HilalYlmz Evet diyorum kendime kız sen neler geçirdin yaparsın diye ama hani insanda bilmediği biseyde korku olur ya ilk o yüzden sanırım 😂