tugbaa_g ggkca ay iyiymiş valla 😂 gerçi ben hamileyim diye yeme içmeyi abarttım dikkat etsem bu kadar almazdım sanırım
ggkca tugbaa_g bende 18. Haftaya kadar çok dikkat ettim, tatlı, çikolata aburcubur şekerli içecek hiç tüketmedim, hiç kiloda almadım. Sonra dikkat etmeyi birakinca 1 baktım haftalık 1 kilo alıyorum. Şimdi de tekrar dikkat etmeye çalışıyorum ama olmuyor 🤷🏻♀️
gldn065807 tugbaa_g bende merak ediyorum ne olacak ama ben şeker hastasıyım endokrin takipliyim o yüzden dikkat etmem lazım maleswf öyle herseyi yyiyemiyorum ne yazıkki ilk oğlumda 15 kilocuk almıştım 😅
Yavrucuk07 tugbaa_g çok almışsın cnm ya,ben 25 haftaya kadar hiç almadım, hamur işi pasta börek tatlıdan uzak dur yoksa şekerin çıkar hem fazla kilo senin için de iyi olmaz ,son haftalarda çok zorlanırsin, dikkat et bundan sonra 😉
tugbaa_g Yavrucuk07 ilk gebeliğim olunca sanırım çok yiyim de bebeğim kilo alsın kafasındaydım ama su an bile zorlanıyorum 🙄 en iyisi dikkat edeyim artık geç olsa da 😒 aslında ilk üç ay hiç kilo almamıştım ne olduysa ikinci trimester da oldu
tugbaa_g ggkca canım valla 15 kgya kadar normal kabul ediyorlar tabi hamilelikten önce ideal kilondaysan… bana doktorum normal olduğumu söyledi cok sükür boyumda uzun oldugu için sorun yaratmıyor simdilik ama dikkat etmek lazım