yamacinannesii Bebegimveben0811- benim de var genelde otururken veya yürürken oluyo ama sürekli değil 32. Haftadayım doktora her kontrolde söylüuyorum enfeksiyon vs yok hiç üstünde bile durmadı yani önemli bişey değil demek ki
Bebegimveben0811- yamacinannesii belkide rahimde bebek de büyüyor etkisi de bu şekil de oliyor sanırım
Pambix Bebegimveben0811- benimde o haftalarda aynı şekilde oluyordu sanki bebek çıkacakmış gibi anlık keskin acı vuruyordu .bebek henüz yukarı cikmaditi için tepikleri asagidaysa ki öyle oluyormuş. Geçti ama bebek yukaro çıktıkça. Şimdi de doğuma az kaldı yeri daraldığı için aynı şeyleri yine yaşıyorum 😄
Bebegimveben0811- Pambix evet benim ki şuan aşağı da belkide dediğin gibi oluyor yukarı çıkmaya çalıştığı icin
crnnbyr16 Bebegimveben0811- inşallah kötü bir şey yoktur kötü düşünmeyelim 🙏 hafta içine randevu alıp gideceğim doktora anladığım kadarıyla kötü bir şey yok diyorlar kanama falan yok çok şükür
nurseliterzi Şuan 18+3teyiö. Geçen hafta bende aynısını yaşadım yani 17 haftalıkken. Korkulacak bişey yok bazen bebeğin büyümesinden, hormonlardan böyle şeyler olabiliyor.
mom8327 Bebegimveben0811- canım aynı haftadayız bende geçen hafta doktora söyledim bu şikayeti normal ama bi dahaki kontrole kadar sürerse idrar bakarız demişti