Bebegimveben0811- Kızlar bugün tam 17 haftalik oldu sanki rahîm mi vajina mi bilmiyorum bıçak sapliyolar sanki öyle bi acı ara ara giriyor çıkıyor normal mi çok icin sıkıldı ama şiddetli oluyor geldiğinde
Nurklc38 Bebegimveben0811- benim de o haftalar oluyordu doktorum gayet normal çoçuk büyüyor rahim genişliyor demişti. Kanama olmadığı sürece korkmana gerek yok demişti 😊
Dermin Bebegimveben0811- ahh canım bende 17 haftalık hamileyim bugun aynısını bende yaşadım yerden kalkamadım ama sanırım normalmiş hem bebek büyüyor hem rahim büyüyor korkmana gerek yok ama dayınılmıcak gibi bir ağrı olursa hemen git hastaneye
Bebegimveben0811- Nurklc38 kanama yok bin şükür Allahima ama bugün akinti fazla Geldi gibi geldi sanki ama şancı var gibi yani vuruyor böyle ara ara
crnnbyr16 @Bebegimveben0811- Bende 16 haftadayım biraz önce başladı ya sol kasığımda bıçak saplanır gibi ağrı oluyor ve sanki alt tarafa da vuruyor ağrısı normal mi değil mi anlamadım bende acile mi gitsem diye düşünüyorum 😒
Bebegimveben0811- crnnbyr16 benim de bi kasığa vuruyor bi aşağıya bende daha şiddetlenirse doktoru arayıp olmazsa gidicem
Kelebekmadam Bebegimveben0811- benimde öyleydi hatta 21 oldum ara ara yine aynı ağrılar var ama geçiyor bazen kasılıyor toplanıyor uzun süreli ve devamlı olması sanırım sorun yalancı sancılar normalmiş rahim kendini doğuma hazırlıyor gelip geçen ağrılar olucak gebelik boyunca
Seldamm Bebegimveben0811- 15. Haftadan beri hep ayni canim benim de dinleninc3 geciyor Haftadayim bu arada 😙 yaklasik o zamnadan bu zamana o agri var ve her gidimde soyluyorum normal diyor ama bazi durumlar da enfeksiyon da olabiliyor
crnnbyr16 Bebegimveben0811- inşallah kötü bir şey yoktur kötü düşünmeyelim 🙏 hafta içine randevu alıp gideceğim doktora anladığım kadarıyla kötü bir şey yok diyorlar kanama falan yok çok şükür
Dermin Bebegimveben0811- banada bugun olldu canım ölüyorum sandım hatta şuan bel ağrım var hiç korkma bunlar normalmiş allah korusun kan falan görursen kötu
PamirMira Bebegimveben0811- karın kaslarınız rahim büyüdüğünden dolayı kasılıyor ve bu ani sancılar oluşturur. Yani genelde hamilelerde bu şekilde olur zaman zaman