Mom54544 gzdeozss hayırlı olsun guke güle giysin insallab Ben daha yerleştirmedim dolabimiz gelmedi ama bime geken organizer lerden aldım aslında onlardan alıp dizebilirsin 🙂
Aag06 MerveNur- ikeadan almistim canim 1 paketten 6tane buyuklu kucuklu cikiyor galiba ben 2 paket aldim daha artti ici bos olanlari kaldirdim
Aag06 gzdeozss aynen daha iyi oldu yaa zibinlar,battaniyeler,emzikler kucuk olanda,coraplar kucuk olanda,bi bolmede sampuanlar,bi bolmede kremleri,bezler vs koyuyorsun yaa cok parca cikiyor paketten illa bisey koyuyorsun
Gull_94 kcnr bende guluyorum vala sımdı camasır serdım ustelık ıkı dolu dolu camasır telı daha da yıkanacak var evde kırk haramıler ysasa anca bu kadar camasır cıkardı🥲😂
Prensesiminyolculugu Aag06 ay o şampuanlarin felan olduğu kare organizerleri nasil kullandın Allah aşkına makineye atılmıyor havalandirdim ama öyle de icime sinmiyor temizliğini nasıl yaptın 😲
Aag06 Prensesiminyolculugu kirlenmiyorki benimkiler bez kumas degil şemsiye kumasindan suda tutmuyor ondan nemli bezle silinince temiz
Prensesiminyolculugu Aag06 yok canım ilk aldığında nasıl kullandın diye sordum ama kumasi farkliymis seninkinin silinebilir benimkiler oyle değil 🥲
Aag06 Prensesiminyolculugu ha evet iste silinebilir benimki bildigin şemsiye gibi stor perdenin duz kalin olani gibi düsun sadece silmelik kumas istemiyordum zaten toz cekiyor dolap icinde durdugu yerde
Prensesiminyolculugu Aag06 evet ya birde ilk kullanım böyle bir yeni kokusu da var artık bende silmeyi denicem yoksa içime sinmez bilseydim öyle kumaşlı olduğunu ondan alirdim valla bebeğimin eşyalarını yerleştireceğim onu düşünüyorum ne yapsam diye iki gündür
Aag06 Susamtanem2 https://www.ikea.com.tr/urun-katalogu/ev-duzenleme/giysi-ve-ayakkabi-duzenleyicileri/00428549/skubb-kutu-seti.aspx
dilaraalemdar Dolap alışverişi nerden yaptığınız son ay da alıcam inşallah en uygun modalife şu ana kadar baktığım
Aag06 Prensesiminyolculugu bence kovaya suyu doldur detrrjani koy poset cay gibi sok sok cikar sonra duru su tut her yerine ters cekir koy gunese
kcnr Gull_94 yapmayın ya bize çok kıyafet almayn çabuk büyüyor dediler o yüzden 0-3 ay 4-5 tane hastane çıkışı aldm yetmezmi acaba korkuyorum
Gull_94 kcnr ya benım durum cok karısık ama durun anlatıym 😂🤭aslında dogeu cunku kac kılo dogacaklar vs tam bılemıyoruz o yuzden elımzde kalmaması ıcın az almakta fayda var tabı alısverıs ıcın sartlar uygunsa öagaza vs yakınsa sıze gonderırsınız esınızı alır uygun bedenı az gelırse o hıc sorun degıl ama hesaba katmadgımız bıseyde var kusmaları 😬kızımda bu soeunu ysamadım hıc ama oglum hala cok emıyo cok kusuyo fazlasını o yzıden sureklı kıyafet hazır olması gerekıyo muslın falan kurtarmıyo oyle ortu de o yuzden sımdılık acele etmeyın bırakın bı dogsun kg boy vs duruma gore arttırsınız😇(oglumda kızımda bekledgmzden buyuk dogdu o yuzdne elımde kaldı hep ılk alsvrıslerın cogu o yuzden )