prensesannesiiiiii Cimcinpi canım inanki hatırlamıyorum ama 29 mu sanki öyle dedi ama emin değilim hiç
Mucizem80 Sedaaky doğum şeklini önemsemiyorsan ne zarari var ki canım kilosunun o zaman bırak kilolu olsun ne olcak
Sedaaky Mucizem80 normalden önde giden bi bebek hiçbizaman iyi değildir malum bende tıp1 diyabetliyim bebeğim buyuzden hızla kilo alıyor 5 6 kilo bir bebek dogurup sonrasında sıkıntı cekmek istemem birazda oyuzden korkuyorum :(
Skaymak Sedaaky kilosu normal sanki bebişin. Ben 31 haftalıkken 3440 dı doktor çok iri bir bebek normal doğum sakıncalı demişti gerçektende dediği gibi oldu 38+4 de sezaryan ile doğum yaptım
DerinYalcin Gunes634 benim de aynı 30+1 de gittim 1700 dü az değil ideal dedi bana doktor. Ama karın çevresi 8 9 gün ilerde gözüküyormuş o yüzden açlık tokluk şekerine bakılacak
CerenSogutlu prensesannesiiiiii Normaldir canım galiba benim 21 haftalık 516 dıydı 100 grmdan pek fark eden birsey olmaz diye düşünüyorum
Beyzaguven1 Sedaaky çok pimpirikliymiş😂 zira ben 30. Haftada gittiğimde bebek 1711 gramdı. Saglıkla gelsin minnaklar 😍🧿💙