ingene Yani bizmi yapamıyoz anlamadımki hemen de kalkmıyorum ki varmı bunun yöntemi rahim filmi testler hersey normal şuan olmuyor
Clementinee ingene ay çok özür dilerim Alemsin gerçekten bi an başlığı okuyunca güldüm inanki Allahta seni güldürsün🥰🥰 Sabır canım şükret herşeyin temiz çıkmış stres yapma en büyük şey stres 🥰 Allahım sanada nasip eder İnşallah🤍
gozde3592 ingene yumurtlama dönemini iyi bilmen gerek ovulasyon testiyle dene bi canım olmassa bence eşiniz de bi sperm kalitesine baktırmalı umarım güzel sonuç alırsınız canım🙏🏻❤️
Pambix ingene valla spermle yumurtalar çok seçici 😂 onların keyfine bağlı..benimde ikinci bebek 1sene düzenli ilişki Dr takibi rahim filmine rağmen olmadı rahim filmi nin ikinci ayında en son ovulasyon testi de denedim artık kısmet miydi sebep miydi bebehim geldi nihayet 😊 valla şimdiki bebeler ondan çok akıllılar 😂 çok seçiciler bence
Masal53 ingene başlığı okuyunca güldüm ya 😄😄 zamanı gelince olacak bende öyle düşünmüştüm ilk zamanlar ama gerçekten her şeyin bi vakti saati var
Yagmur00 ingene yani herseyim bı zmanı vardır ben 1 bucuk sene 3 tane dusur dum yaptım bu tamm o dedım tamm ama en sonunda yine dustu ve gittim butun testleri yaptırdım rahım flimi artık dedım gidip tup bebek yapcam herkes soyledi ben dedım sonkez denıyım dedım denedim oldu sukurler olsun emin ol kısmetin zammının war canım sabır bıde ster yapma ozman hiç olmuyo
Deletedmom15262 Allah seni ne yapmasın töbe yarabbim kızz iki yumurta kırıyon sonra çırpıyon sonra 180 derece pişirıyon kek tarifi gibi çocuk tarif mi olur canısı 💓💓💓kurban olduğum vakti zamanı var diyola düşünme diyola stres olma diyolaa da diyolaaar pufff 🌸🌸🌸🤗
PrensesFiona ingene ben arı sütü bal polen karışımı yaptığım ay Rabbim nasip etti çok şükür. Deneyebilirsin canım. Eşim de keçiboynuzu özü içti. Adetin 2. Günü başlayıp 1 hafta kalana kadar sabah aç karnına 1 tatlı kaşığı tükettim. Bence bi deneyin hem bağışıklığınızı da güçlendirir.
Aybuss 😂 😂 Çok güldüm başlığa kafana takıp ta stres yaparsan asla olmaz.. İlk önce kendini hayatın akışına bırakmalısın.. Her 2 günde 1 ilişki.. Ovulasyon testlerinden yardımda alabilirsin.. Nasip kısmet işleri ben evlendikten 10 sene sonra gebe kaldım…
Deletedmom15262 Melistosum yerim kız seni 💓💓💓komik momik arada fırça kayıyorlar kızz homorlu kadınlar😂🤗 olsun seviyom hepsini hamile analara saygım sonsuz çok damarıma basmadıkları sürece😁💓🌸
Melistosum Deletedmom15262 bana kizdilar az önce sen kocanla böylemi konuşuyorsun diye 😀🤟 bende güldüm napayım herşeye canımızı sikamayiz 🌺💓
Mevaninannesiii ingene Nasibinde yokmuş neden üzülüyorsun ki kuzum zamanı var tevekkül et rabbine bırak üzülme 🤲Rabbim nasp edecektr♥️
Deletedmom15262 Melistosum heee hee deseydin herkes de kocasıyla romeo julyet sanki görsen salla Boşver 😁🌸
Melistosum Deletedmom15262 Napayım post açınca her türlü yoruma açık olmak gerek diye düşünüp tepki vermiyorum 🌺💓
Melistosum Deletedmom15262 Napayım post açınca her türlü yoruma açık olmak gerek diye düşünüp tepki vermiyorum 🌺💓
Hayal0102 İlişkiden sonra ayaklarınızı havada tutun en az yarım saat duvara yatak başlığına falan dayayin🤭 inşallah hayırlı evlatlarıniz olur
Deletedmom15262 Melistosum kesinlikle eleştiride gelir fikir ayrılığı da espiri de öneride herkes de ne bu şiddet ne bu celal anlamadım şimdi bu post sahibine yazdım esprili şekilde alay gibi anlamaz umarım🤗 sonuçda stresi var tebessüm etsin diye 💓art niyet yok niyetim belli üslübüm belli neyse bazen yazılım ve okunma arasında farklılık oluyor bu yüzden emojinin gözünü seveyim 💓💓💓🌸🌸🌸