Barnymoloztas Deletedmom57 39 haftam doldu.dogumu bekliyoruz 67 kisi evde🤰🏼😭 muhtemelen bu stresle dogmayacak bebek.sezeryan olacagim.o da 31 temmuzda olur.bi 10 gune yakin yani tahminim
Deletedmom57 Barnymoloztas ya zor oluyordur senin için son zamanlar zaten bunalıma giriyorsun hiç kolay değildir Eminim
Kubra_dmrr 16 gün kaldı geçmiyor arkadaş geçen sabah 7 ye kadar oturup halime ağladım ya ayaklarım yanıyor zonkluyor sanki saunadayım bacaklarımı ayırdım resmen birbirine değince sanki Ates çıkacak 😅 ne giyersem giyeyim sıkıyor rahat edemiyorum ayyy ağlayacağım
Deletedmom57 Kubra_dmrr benimde 21 gün var adet tarihime göre . Geçen bende ağladım uyuyamıyorum diye acaba son ayında uyuyabilen varmıdır 😭
aysegul_01 Canm bennn hem.mide yanmasi ve dış ağrısından uyuyamiyorum ağrıdan sizidan duramıyorum ya ben napım😢😢😢😢
Deletedmom57 aysegul_01 mide yanmasını o kadar çok yaşadım ki hala da yaşıyorum zaman zaman .doktorum şurup vermişti aldım ama içmeye cesaret edemedim attım hep çektim acısını
ozge51 Kızlar ben ne yaptım yaz gribi bi yandan uykusuzluk ,sıcak, dişlerim sızlıyor,gripten midir nedir başım çatlıyor bu saat oldu hala uyuyamadım 😢😳 Allah hepimizin yardımcısı olsun