Deletedmom57 Aleynaarslan bende kayınvalidemlerle oturuyorum zaten kocam da Yok yanımda Allah’a şükürler olsun Allah herkese benimkiler gibi kayınvalide kayınpeder versin 💞
Deletedmom57 Barnymoloztas ya tamam kayınvaliden annen ve kardeşin tamam da ananen teyzen Eltin ve kayınbiraderin ne alaka Doğum yapmadan ?
Barnymoloztas Deletedmom57 ananemle teyzem hazir babam uzak yoldan arabayla geliyor diye geldiler ki evet cok pismanim gelin dedigime.kayinbirader ve elti de iste kayinbirader amca olcam diye hevesli heralde geldi erkenden
Aleynaarslan Deletedmom57 benim ve eşimin herşeyine karıştıkları İçin nefret ediyorum ve rahat edemiyorum ben bi işi istediğim zaman yapmak isterim ama onlar olduğu İçin anında yapmak zorundayım
Aleynaarslan Deletedmom57 ayrı evimiz var ama haftada 1 kere anca gidebiliyoruz ev merkezde biz köyde ailesyle kalıyoruz mecburiyetten eşim hayvancılıkla uğraşıyor ve hayvanlar var onlara bakmak zorunda hergün git gel de yapamayız mecburen kalıyoruz işte
Barnymoloztas Deletedmom57 39 haftam doldu.dogumu bekliyoruz 67 kisi evde🤰🏼😭 muhtemelen bu stresle dogmayacak bebek.sezeryan olacagim.o da 31 temmuzda olur.bi 10 gune yakin yani tahminim