istanbullugelin34 Arkadaşlar katlanir küvet seti almam lazım sizler aldıniz mı nerden aldınız iyi mi kullanıslimı fikir verirmisiniz bim e gelmisti ama hemen bitti alamadim doguma bir ay kaldı almam lazim
Zhrgndgd7 istanbullugelin34 saklama açısından baya kullanışlı ama bebeği yıkarken biraz tehlikeli, bir tanıdığım kullanmıştı, bebeği yıkarken aniden katlanmış falan, kendim kullanmadığım için emin konuşamıyorum
Pelin-1 istanbullugelin34 trendyol sepetkitchenden aldim masrapa kova kuvet seti 200tl. Henuz kullanmadik ama denedim cok kaliteli ve kullanisli. Kendliginden kapanma olacagini hic zannetmiyorum guc uyguluyarak acip kapatabildim tek basima
ebruzb Zhrgndgd7 katlamak kolay değil ki ben tek başıma zorlanıyorum katlarken 😂 ayrıca içine file alıyorsunuz yani bebek küvetin dibinde değil üstünde oluyor 🤷🏻♀️
mutlugebeee istanbullugelin34 o kadar kolay katlatanılabilecek bir sey değil ya yok artık😂 ben bile zor katlıyorum eşime yaptırıyorum mümkün değil bence kendi kendine katlanması
Pelin-1 istanbullugelin34 evet https://www.hizliresim.com/9rsq7s1 Ayaklari da acilip kapanabiliyor setin acilmiş hali bu
Dilara4141 Ben dolap uygulamasından aldım sıfır ve paketli ürün satan bir mağazadan. Kargo dahil küvet kova maşrapa seti 195 e geldi çok da beğendim ben.
Gzmm14 istanbullugelin34 Trendyoldan takımını 200 tl ye almıştım. Büyük indirim geliyor isterseniz bekleyin. Ama kendiliğinden kapanacağını sanmıyorum açılıp kapanırken çok sert oluyor çünkü.
Gzmm14 istanbullugelin34 21-23 Eylül de 2021 in en büyük indirimi olacakmış trendyolda. Belki küvet seti de indirime girer 😅
Celcel67 istanbullugelin34 daha kullanmak nasip olmadı 2 ayımız var kavuşmak için 🥰 ama bi tanıdıgım kullandi herhangi bir sıkıntı yaşamadı