Cansuca Mom62266 kayıt actrmak lazm ama nolur nolmaz özel hastanede her bölüm olmuyo kuvez falan kayıt yok diye almiyolarmis devlette
Mom62266 Cansuca benim de ilk gebeliğim olucak doktor kıza benzetti ama sağlıkla gelsinler geç öğrenelim önemli değil yeterki sağlık lı gelsinler 🌸
Cansuca Mom62266 tabikide orası öyle sağlıcakla kucağımıza alalimda gerisi önemli değil. Ben çok merak ediyorum ya elimde değil 😊
defneqizem defneqizem Cansuca bende iyi diye biliyorum ama hangi hastanede doğum yapacağım bilmiyorum :/
defneqizem Cansuca Ya bende 14 haftaligim erkeğe benziyor dedi ama ay başında birdaha gidicem erken bişey söylemek için sanırım
Mom62266 defneqizem ben 2 gün devlet hastanesin de yatmıştım açılmış olur mu ki kadın doğum hastanesin de jinekolog bölümün de
defneqizem DeryaYlmz bende ilk defa gidiyorum çok ilgili çok bilgili yarım saat neredeyse ultrosonla baktı hangi hastanede istersem doğumumu orda yapabilirmis
Cansuca defneqizem Beyhekim benm evime çok yakın ve doktorumuzuda seviyoruz ertanda olcak abisi gbi inşallah
Hayalllllll defneqizem sıra bulabilirsem inşallah gidicem doktora ama sıra yok aylardır sıra alamıyorum doğum yapicam rezillik valla bu doğum evi
Eksimtrakk defneqizem Halit Arslan’a gidiyordum ancak doktor değişliği yaparak Filiz Çeçen Dursun’a geçtim 👍🏻
Anesanne defneqizem ben de sakaryadayım 37 haftalık olduk. Kadın doğumda doğum yapacağım. Evet randevular çok sıkıntı. İki doktor ayrıldı bitanesi ücretsiz izne çıkmış. Doktor sorunu var bu aralar