Cansuca defneqizem bu ikinci hamileliğim ilk oglumuda ertan di doktorum ama cinsiyet konusunda çok yavaş tek sorun o 🤭
defneqizem defneqizem Cansuca bende iyi diye biliyorum ama hangi hastanede doğum yapacağım bilmiyorum :/
Mom62266 Cansuca valla ben 19 haftalığım daha cinsiyet belli değil oda bebek sürekli arkası dönük olduğu için uyuduğu için. Genel de sevilay hanımı normal doğum için tercih ediyorlar. Sadece tahmin de bulundu o kadar arkası dönük diye
defneqizem DeryaYlmz bende ilk defa gidiyorum çok ilgili çok bilgili yarım saat neredeyse ultrosonla baktı hangi hastanede istersem doğumumu orda yapabilirmis
Cansuca Mom62266 çikolata ve su iç diyolar ben bu kez yapicam canm istersen dene hareket ediyormuş ultrason a girmeden daha kolay goruyolarmis
Cansuca Kaç haftalık siniz arkadaşlar 14 haftalık olduk biz cinsiyet için haftaya gidicem inşallah öğrenirim yaaa
Cansuca Mom62266 kayıt actrmak lazm ama nolur nolmaz özel hastanede her bölüm olmuyo kuvez falan kayıt yok diye almiyolarmis devlette
Cansuca Mom62266 inşallah ya ilk oglumu 6. Ayda öğrendim cinsiyet buda öyle olmasın yaa yeri rahat tabi uyusunda büyüsün nedense içimden yakışıklı demek geldi🙈
Mom62266 Cansuca benim de ilk gebeliğim olucak doktor kıza benzetti ama sağlıkla gelsinler geç öğrenelim önemli değil yeterki sağlık lı gelsinler 🌸
defneqizem Cansuca Ya bende 14 haftaligim erkeğe benziyor dedi ama ay başında birdaha gidicem erken bişey söylemek için sanırım