merveinac55 Derya gözünüz aydın uzun ömürler nasip etsin yavrularımıza kaç kilo doğdu acaba bebeğiniz bende çok normal istedim ama kilodan dolayı sezeryan olur dedi doktor
Derya merveinac55 3570 gram doğdu ultrasonda 3800 görünüyordu ama doğmuş hali bile çok şişti açıkcası kilosu fazlaysa zorlanmayın derim 🙏🌸
vuslat_ekimde Derya sağlıkla büyütün bebişinizi benim oğlumun ismide Eralp olcak oğluşumun adaşı da varmış😊 bizde 36+1 iz 😊inşallah bahtları güzel olsun 🤲🏼
Sevimlianne_adayi Derya Gözyaşım pıt dedi Allah analı babalı büyütsün rabbim herkese de nasip etsin inşallah 💜harikasınız
Derya Sevimlianne_adayi amin inşallah 🙏 çok dua ettim senin için de sancı çekerken hep aklımdaydın inşallah en kısa zamanda hayırlısı ise rabbim sana da bu duyguyu tattırsın 💜
Burcunuz Derya darısı. Bizim basimiza rabbim sağlıkla büyümeyi nasip etsin inşallah yinede pozitif bir şekilde sonlanmis ❤️
Buket_dadas Derya vayy olurken huzur buldum canımda yandı ama sonundaki o sükür cidden adama şükür çektiriyor Allah herkeze hayırlı uzun ömürlü aile ve evlat versin insallah
Derya Buket_dadas evet ya çok zor gerçekten herkesin cesaret edemeyeceği bir şey ama o an bittikten sonra kocaman rahatlama hissi anlatılmaz bir şey🌸 sonu da böyle güzel olunca💜
Evlat34 Derya sağlıkla büyütün darısı başımıza inşallah kendi sancımla doğururum ikinci gebeliğim benimde 39+3 tık yok merdiven inip çıkmaktan bi hal oldum çok kasılıyo ama hiç sancım yok 😒
Derya Evlat34 ay bende çok squat yaptım hergün merdiven çıktım indim durmadan ama işte herkesde aynı etki yapmıyor 🤷♀️ Umarım kendi sancınızla doğum yaparsınız kimse suni sancı almasın ya çok zor bir şey😓
Melike Derya Sonunda geldii minnoş eralp 💖 Gözünüz aydın canım benim rabbim analı babalı büyütsün inşallah 🥰
Derya Mkazel belden üstü karnımdaydı sağdan doktor soldan ebe , yeterli sancım olmadığı için mecbur bebeğin ittirilmesi gerekiyordu acılı bir şey ama mecbur kalındığında uygulanıyor😓
Derya Dilaraeslem evet uyuşturucu iğne yapıyorlar acısını hissetmiyorsun zaten o an gözünü evladından alamadığın için anlamıyorsun bile🌸
merveinac55 Derya bizim içinde 3800 dedi fakat bugün kordon dolanması olmuş Çarşamba sabah 7.30 yatış inşallah dualarını bekliyorum güzel annelerimiz 😔🥰