Selam anneler ve anne adayları🌸 çok şükür bende 40+6 da turşusunu kurduğum oğluşumu normal doğumla doğura bildim😍39. Haftamda doktorumun tayini çıkması nedeniyle başka doktora geçiş yapmıştım o haftaya kadar çatı kontrolü hiç olmamıştım 3 gün sonra gel çatın müsait değilse sezeryana alıcam seni demişti hazırlıklı gittim ama çatım iyiymiş 1,5 cm de açılmam vardı bebişi uyardılar akşam kanaman olabilir dediler o gün tüm gece sancı çektim kanamam oldu nişanım geldi tamam gözüm yollarda kesin geliyor dedim benim oğluş beni 1 hafta daha bekletti tekrar gittim nstye girdim sancım yok açılmam 1,5 da sabit kalmış doktor da cuma gel aç karnına dedi sezeryan gözüyle bakılıyordu benim oğluşum perşembe gecesi 1 gibi kapıyı tıklattı sancılarım başladı belimden giren acılı sancılar😅 1 saatte sonra yarım saate derken sabah 07:00 da sancılarım 5 dkya düşmeye başladı 3 dkya düşene kadar sıcak duş aldım üstümü giyindim 08:00 de hastanedeydim hemen doğumhaneye çıktım baktılar ki 5 cm açıklık var hemen yatış verdiler nstde sancım 25 i gösteriyor yetersiz diyip suni sancı verdiler 😓 cidden canımdan can gitti sabah 09:00 dan 16:00 a kadar suni yedim hep nstye bağlı kaldım buna rağmen sancılarım 45 i geçmedi zar zor açılmam 6 cmi buldu çatala çıkartıp suyumu patlattılar 😫 patlattıktan sonra 2 ebe karnıma çıkıp bebişi aşşağı itti ve bana baskı hissedene kadar çömel dediler hissettiğin an doğumu başlatıcaz dendi 2 dk içinde doğum başladı daha fazla dayanamayacağımı ama doğum başladığı için de sezeryana alınamayacağım için 6 cm açıklıkla 45 sancıyla doğumum başladı doktorum ve ebe karnımın üstüne çıkıp bebişi ittirdi diğer ebe de bebek çıksın diye kesikler attı sanırım sancıdan daha zor bir şey varsa o da ıkınmak😓bastıra bastıra ittire ittire 16 eylül 16:08 de eralp beyle kavuştuk💜 kordon dolanmamız olduğu için fazla zorlanmış şişmiş ve morarmıştı ama olsun şuan yanı başımda ellerini emmeye çalışan pozlar veren bembeyaz pamuk gibi bir melek var🌸 💜🌸 Allahım bu güzel duyguyu her anne olmak isteyen ve hak edene yaşatsın inşallah💜🌸Çektiğim cefanın canı sağ olsun şu sefanın güzelliğine bak diyerek noktalıyorum🌸💜