gozde3592 bugo 27-28. Hafta arası döndü 32 de gidecez bakalım aynı yerdemi ama kafa hareketlerine bakılırsa hala aynı yerde gibi
Mom726272 Sibel93 başta bana başı küçük dendi perinotoloğa gönderdi gittim sadece baş değil komple küçük kalmış gelişimi durmuş yavrumun acil yatış doğum yazdı doktor 2100 gr doğdu
Sibel93 Mom726272 peki sonrasında hemen topladımı bebeğiniz genelde öyle diyorlar size de sormak istedim
Mom726272 Sibel93 3 gün küvezde kaldı bebeğim dün taburcu olduk en son 2080 gr Dı kilosu öyle çıktık yavaştan toparlıyo
Fatmanur123nrt bugo benim kız hep aşağıdaydı doktor kızın seni düşünüyor ne güzel herkese denk gelmez dedi oldum olası aşağıda ama kanala inmedi sanırım daha bişey demediler o konuya ilişkin
Sibel93 Mom726272 analı babalı büyüsün inşallah 😇 kaçıncı haftada doğum yaptnz yorumlarda gördüm birinin bebeği doğunca ölmş çok üzüldüm gerilikten dolayı yazmş açıkcası bende kortm ya
Mom726272 Sibel93 36+5 haftalıktı kuzum sağolasın korkma Rabbim sağ sağlim kavuşmayı da nasip eder inşallah
Busraya bugo 34+6yım bebeğim kanala girmiş bende daha gelmesin diyorum herkesin derdi farklı valla :d
Rose19 bugo benim 33 haftada dondu canım şuanda 36+1 haftadayiz masalah çok hareketli geri dönüp oturur pozisyona gelcek diye aklım çıkıyor ☺ilk doğum normaldi bunuda normal istiyorum inşallah hersey gönlümüzdeki gibi olur hepimizin