32 de döndü şmdi 34 haftalığız 😇☺️🥰

bugo evet soğuk kompresi kafası olduğu yere tutarsan rahatsız oluyormuş bende denedim gerçekten işe yaradı sabah akşam müzikte dinlettip aşağa doğtu o yöne yönelsin diye bide ışık tuttum döndü gerçektende

bugo 5. Ay dolmadan dondu benim 2. Gebelik ikiside aynıydı.

bugo benim baltan beri doğum pozisyonundaydı ama arkadaşımın 36 da dönmüştü

bugo 24. Hafta kontrolümüzde döndüğünü öğrendik 30+2 olduk halen aynı pozisyonda bekliyor 😊✌

bugo 27-28. Hafta arası döndü 32 de gidecez bakalım aynı yerdemi ama kafa hareketlerine bakılırsa hala aynı yerde gibi

Sibel93 başta bana başı küçük dendi perinotoloğa gönderdi gittim sadece baş değil komple küçük kalmış gelişimi durmuş yavrumun acil yatış doğum yazdı doktor 2100 gr doğdu

bugo 38de sezaryen oldum dönmedi 😀😀 zaten sezaryen istiyordum bende

• bugo bunu yanıtladı.
    • bugo bunu beğendi.

bugo benim kız hep aşağıdaydı doktor kızın seni düşünüyor ne güzel herkese denk gelmez dedi oldum olası aşağıda ama kanala inmedi sanırım daha bişey demediler o konuya ilişkin

• bugo bunu yanıtladı.
      • bugo bunu beğendi.

Sibel93 3 gün küvezde kaldı bebeğim dün taburcu olduk en son 2080 gr Dı kilosu öyle çıktık yavaştan toparlıyo

Mom726272 analı babalı büyüsün inşallah 😇 kaçıncı haftada doğum yaptnz yorumlarda gördüm birinin bebeği doğunca ölmş çok üzüldüm gerilikten dolayı yazmş açıkcası bende kortm ya

Sibel93 36+5 haftalıktı kuzum sağolasın korkma Rabbim sağ sağlim kavuşmayı da nasip eder inşallah