elfmoom tubacbci fitil tayt bacağı kalın gösterir bilginiz olsun :) ince kumaş alırsanız, bacaklarınız ödem dahi toplasa çok belli olmaz 🥰
elfmoom tubacbci aynen öyle zaten small bedeni S-M gibi yapmışlar ki bacaklar şişince de tam gelsin 🙏🏻
Karanimo tubacbci 58le hamile kaldım şuan 74üm 🙈 S/M almışım beden olarak hala oluyor düşünürsen ona göre seçersin bedenini :)
Zehrayenianne Karanimo vericezz o kiloları hiç büyük beden bişey almaya gerek yok hayatım boyunca hep 45 kiloydum şuan 62 kiloyum ama psikoloji bozmaya gerek yok kendimi zorla marine ediyorum 😂😂
Zehrayenianne tubacbci yok hayır göstermiyor ben tesettürlüyüm üzerine uzun bişeyle dışarda giyebiliyorum dokununca anlaşılıyor tayt olduğu uzaktan pantolon gibi
Karanimo Zehrayenianne valla bende evlenene kadar 50nin üstüne çıkmadım ama nolduysa evlendikten sonra oldu😂😂 çokta önemsemiyorum ya verilir her türlü gören zaten hiç kilo almadın mı diyo dedim +16 kiloyu görmüyo musunuzz😂
Clementinee tubacbci ben oyshodan normal tayt aldım normalde xs S beden giyerim M beden aldım 17. Haftamdayım rahat oluyor
Misa34 tubacbci tubacbci 9ay kullanicagim.sekilde alicam . Snra evin icinde giyerim zaten . Hamile giyim cok pahali surekli para harcamaya gerek yok bence .