gokcekocyigit07 dakpinar- bende lcw den bu tarz bir takım aldım, sezaryan olacağım ama sabahlıklı elbise de koydum çantama, çünkü sezaryanda ilk başlarda elbise daha rahat oluyor 🤗
evlatkokusu0806 dakpinar- sezeryan olacaksanız gecelik alın kesinlikle. Hastaneden çıkarken de resimdeki gibi giyersiniz
Humeyrasmsk dakpinar- bende aynısının mavisini sipariş ettim yarin geliyor hem doğumdan sonra da giyerim
Guley_ dakpinar- Canım ben bu tarz aldım pijama takiminida aldım ama elbise gibi olanı hiç kullanamadim rahatsız oldum yani oturur kalkarken falan
evlatkokusu0806 dakpinar- evet ama alt üst pijamanda olsun bu arada bu sayfalar bildiğin sayfalar mı bende bakıyım kız
evlatkokusu0806 dakpinar- ben daha hiç doğum yapmadım ama hastanede yatarken kadın yeni doğum yaptı sürekli alttan birşey baktılar o yüzden gecelik olmalı
Chucky9 Guley_ normal doğum mu yaptınız acaba. Normal doğum planlıyoruz geceliğe gerek var mı ,sadece pijama almak istiyorum normal doğumda gidip gelip kontrol ediyorlar mı dikişleri
dakpinar- Humeyrasmsk pijamayı çok begendım ben de kuzum sipariş vercem bugün ama bedene karar veremiyorum nasıl karar vericem 😍
Hiraumut dakpinar- piyasanın canım. Ya ben kendime eşofman takımı aldım ama gecelik giyemem diye pijama da mı alim😁😁
Humeyrasmsk dakpinar- ben şuan 33 haftalığım 71 kiloyum 75 falan o arada doğuma gitsem diye düşündüm xl sipariş verdim aldığım sayfaya da sordum zaten benim karnım büyük degil 8. Aya göre çok küçük sadece kalcam var alti olursa üst hayli hayli olur
Bebiscann dakpinar- çok iyi olur canım havalarda serinledi elbiselerle her tarafın açılıyor uzanırken hasta olursun, bide doğumdan sonra insan çok üşüyor bu tarz pijamalar daha rahat , bide sezeryan olacağın için sıkmasın seni geniş al🙂