Kykcirem beşik falan değilde ilk gebelikte bendede bir ton prof vardı hepsine bide inandım ben salak gibi oysaki bi b.k bildikleri yok🤷♀️ Onu öyle yap biz öyle yaptık bunu böyle yap biz böyle yaptık. Herşeyi süper ötesi biliyorlarmış sözde ama bi haltıma yaramadı tam tersi zararını gördüm bilmişlerin. Anca piskolojini bozmaya yarıyorlar . İyilik yaptığını sanıyorlar ama hepsi laf olsun torba dolsun🤷♀️ Ben de bi görümceyim bir gün gelinime neden alıyon me gerek var demedim . Benim yüzümden İçinde neden kalsın ki. Bebeğine herşeyide alsın . Hatta dün kanguru almak istemiş annem bir tane hediye etmişti ama onun kullanımı 6 aylıktan sonra daha rahat diyo bi tane yeni doğana uygun alayım ama kardeşim yok demiş bana sordu abla sence gereksizmi alsam . Dedim sen gerekli görüyorsan al . Çok pahalı dedi indirimi yakala al dedim😂😂 iyimi ettim kötümü bilemem ama napim hevesini neden kırayım. Giden para olsun . İkinci bebiş i yaparsa zaten kullanır daha ilk bebek 🤷♀️ Sende takma şimdi sağı solu kendin önce bi bak düşün tart biç sonra al yani milletin lafına bakarsan oooo. Benim annem bile yapıyor be gerek var alma hem bana hem geline dedim anne bana diyon da bırak gelini be isterse alsın sanane 😁 kız sanane de diyemiyor kalbi kırılır diye 🤷♀️😁 boşver he he de geç👍