Tugbamete Merve2234 ay ben başladım hatta indirim vardı her yerde diye bitirdim de sayılır gel gör ki oğlum kıza döndü şuan yeniden başlıyoruz 🙈
Mina2017 Merve2234 bende henüz baslamadım😊bu hafta itibariyle baslıycam artık ugak ufak almaya.ikinci çocuk olunca sanki bi rahatlık oluyo😄
Fatmaens34 Tugbamete kaç haftalıksınız bende 19 haftalığım beniöde bitti alışverişim ama doktor kız dedi değişmez inş 😂
neslican0644 Mina2017 bende de aynı durum var 2.çocuk olunca salladıkca sallıyoruz sanırım 🤣 kış sezonu çıksın diye diye son ay yapacaz heralde 🤣
sumeyraballl Merve2234 bitti bile sayılır 😁 aralık sonu ocak başı gibi görünüyor doğumum bebek arabası beşik kıyafet küvet hepsi tamam bi geriye kalan bez şampuan gibi şeyler
Filiz1 sumeyraballl benimde öyle aralık sonu ocak başı ve daha bişey almadım neler aldınız kış cocuğu olacağı için tecrübesizim bilmiyorum yardımcı olursanız cok sevinirim 🌸
asil58 Rabbim saglikla bebislerimizi kucagimiza almayi nasip etsin benmkide aralik sonu ocak basi..bende hic bisey almadim ne alacagimi bile bilmiyorum ince mi kalin mi normal miii 🙄🙄😅😅
gbyalcin Merve2234 yavaş yavaş başladık geçen maaşta, artık her maaşta bi şeyler alacağız 😂 kış bebeği olacak diye aklımız çıkıyo ne alacağız nasıl alacağız bilmiyoruz sürekli bi araştırma içindeyiz eşimle 😂
Aysegul354 Benimde aralik sonu ocak başı ne zaman gelirse paşam artik 🥰 bebegimin ihtiyaçlari çok az kaldi kendimizinkileri alicam nasipse önümüzdeki ayda
sessiz_oyuncu Merve2234 bu konuda rahatım diyebilirim. İlk kızımın bütün kıyafetleri duruyor 7. Aya geldiğimde onları çıkarp yıkıyacağım. 🤣 sadece hastane çıkışı ve kapı süsü yapacağm
Sellinn Merve2234 başladık büyük esyalar kaldı onlar bu hafta alınacak iyice agirlasmadan bitirmek istedim hos eksik bitmiyor ya 😆
Fatmaens34 Sellinn aynen Ya cidden hani tamamlanıyor aslında gerekli olanlar ama bize yetmeyecek giib geliyor ben sürekli kıyafet alasım var 😂😂
Tugbamete Fatmaens34 21+3 teyiz canım ilk kız dediyde değişmez bence yani biraz gururu varsa değişmesin 😂😂 bu saatten sonra pembe tulumları giyer kendi bilir 🙈