Zeyyyn bizim olayımız biraz farklı bağrışıp çağrışmaktan öte. Şöyle ki ben cam balkonun açılan yerini yanlışlıkla kırdım sabah. Akşamda eve beraber geldik güle oynaya her şey çok güzeldi. Eve girer girmez orayı söyledim yapsın diye sen yaparken ben de yemeği hazırlayım dedim birden sinirlendi evin her yerini kırıyormuşum ellerini yıkamadan yapmaya başladı haliyle evin her yerine değdi bende bağırdım ellerini yıka diye bana inat her yere dokundu bende gerizekalı s. Git yemek felan yok sana dedim. Oda benimle düzgün konuşacaksın konuşmazsan bu ellerimle yüzüne dokunurum dedi bende gıcık oldum gerizekalı gerizekalı diye bağırıp durdum evin içinde. Oda elime yüzüme hep ellerini sürdü başladım bağıra bağıra ağlamaya sonra elime rolonunu aldım ve bileğine hızlı hızlı vurdum bana dokunmaması için elime ne geçerse üstüne fırlattım. Oda üstünü değişiyordu kemerini çıkarıp kalçama vurdu bende o acıyla kendimi yere atıp ağlamaya başladım. Senden boşanıcam dedim Ve bana dedi ki karnındaki çocuğa dua et Onu senden alcağım hele bir doğur dedi. Dünden beri konuşmuyoruz..