Alpigom1 yani kemerle vurması yanlış tabiki ama işi o raddeye getiren şeyin ufacık bişey olması apayrı yanlış. Şöyleki eğer kemer ile vurmamış olsaydı siz haksız görünüyorsunuz. Çünkü dediğim gibi s.git kelimesi hem argo hem küfür hemde eşler arasında kullanılmaması gereken bir kelime kaldıki dışarıda bile cidden bir bayan olarak yakışmıyor. Siz başından olayı çok büyüterek hareket etmişsiniz. Ama eşinizinde bu olaya sinirlenip size kullandığı üslup çok yanlış. Bende evde bir sürü şey kırıyorum mesela. Genelde eşim sakarlığımdan dem vurur her daim. Çünkü ben hem sakarım çevremdeki mataryelleri ya düşürüyorum yada çevremdeki mataryellerle bişeyler yaparken kendime zarar veriyorum. Benimkine eşim alıştı artık tepki vermiyor. Kaldıki yapılamayacak yerine konamayacak bişey değil kırdığınız şey. Hayır öyle bile olsa candan değerli hiç birşey yok parayla olan herşey yerine gelir. Eşiniz zaten olaya haksız başlamış. Sizde tavrınız ile haklı durumda olacakken haksız duruma düşmüşsünüz. Ama sinir anı işte insan engel olamıyor. Ama her ne olursa olsun. Vurmak,yaralamak çok yanlış. Her iki taraf içinde söylüyorum bunu. Eşinizin kemer ile vurmuş olması çok abest ama sizinde sonuç olarak elini yüzünüze sürmüş size vurmamış yada sizi boğmaya kalkmamış ki siz bişeyler fırlattığınızı söylüyorsunuz. Kavga dediğimiz şey etkiye tepki. Siz ne yaparsanız karşı taraf hep bi tık üstünü yapar,yapmaya çalışır. Kendimden biliyorum. Eşim az bişey sesini yükseltse ben hoparlör yutmuş gibi bağırıyorum bir nevi karşındakini alt etme sistemi bu. Beyin kavga anında devreye sokuyor. Ama herşey bir kenara. Sizinde yanlışlarınız var eşinizinde. Ama kavganın sonuna baktığımızda. Eşiniz olayı mağlubiyet ile kapatmış. Kimse sizden evladınızı alamaz. Kimse de sizi karnınızdaki çocuğa dua et diye tehdit vari söylemlere maruz bırakamaz. Sizin şuan yapmanız gereken bana göre sakin bir dille sizi dinlesin yada dinlemesin. Başka bişeyle ilgileniyo gibi yapsa bile,ben bunu bunu yaptım benim hatam bu ama sen bu şekilde yaptığın için bende bunları yaptım. Hata ikimizde de var. Tek taraflı değil. Ben kendi payıma düşen hatalar için özür dilerim diyin ve kenarı çekilin. Ama yaptığı yanlışları işte,herşeyi kırıyorsun,(insanın başına herşey gelebiliyor ya benim canıma bişey olsaydı ),ellerini yıkamadan heryere dokunması(zaten virüs var dışarıdan ne getirdiğimizi bilemeyiz dikkat etmek korunmak gerekiyor),ellerini yüzünüze sürmesi(hoş bi davranış deği) ve kemerle vurması(herşey bir yana bana kendimi kötü hissettirdin). Çocuğu elinden almak (beraber karar verdik ikimizden bir parça ne senden ne benden kopması dığru olur)bu şekilde konuşarak anlatın. Vereceği tepkiye göre hareket edersiniz. Belki oda pişmandır ki pişman olmalı herşeyden önce bir can,ondan bir parça taşıyorsunuz. Oda bir adım atacaktır ama gurur diyorlar ya erkeklerde çok var hani,ondan adım atmıyor olabilir. Bu şekilde yapın tatlı dil herşeyin üstesinden gelir. Birbirinize sarılın. Haklılık konusunda da ikinizde haksızsınız bana göre,artılar eksiler var. Ama yinede aşılamayacak şeyler değil.Küslük hiç iyi değil. Heleki eşler arasında. Sakinleşince konuşun muhkkak çözebileceğinizi düşünüyorum ve umarım çözersiniz. Üzülmeyin. Oda pişmandır dediğim gibi. Rabbim aranızdaki muhabbeti tez zamanda düzeltsin huzura kavuştursun🙏🏻