TugceSmile evlatkokusu0806 Wcye giriyorum ellerimi yıkıyorum yine geliyor yine giriyorum yoruldum vallahi 😅😅😅
Birtanemm evlatkokusu0806 😂😂😂benim eşim geceleri yatınca bez bağla diyor 😂😂10 defa kalkiyorum her kalktığımda onuda kaldiriyorum bez bağlicam sana diyor 😂😂
evlatkokusu0806 gokcekocyigit07 1anne2nefes Merveelisa TugceSmile Öyle garip ki geceleri bari sürekli kalkmıyım 😅 ama hata bende az önce su bi tatlı geldi kızlar kana kana içtim o su çıktı çoktan ama yine geliyor ne geliyorsa bende sinirlendim oturdum TV izliyorum birazdan yine gidecem nasılsa 😅
evlatkokusu0806 Merveelisa çiş yaman gı tutsam patlayacam zaten ağrıyor kasıklarım 😅 babaannem olsaydı derdi ki g…. Tün bacağın açık tabi gidersin sürekli diye 😅
Merveelisa evlatkokusu0806 Ya bide evde beş on dkda bir gidiyoruz da ben bı doktor kontrolüne gidiyorum uzak yer mecbur iki üç saat tutmak zorunda kalıyorum ya o gün eve geliyorum kasıklarım aşırı agriyo tutmaktan bez mi bağlasam yolda yaparım arada 🤣🤣
evlatkokusu0806 Merveelisa tam okurken tam bez bağla dicektim sen yazmışsın 😅 kız ciddi ciddi bez takan çokmuş burda okudum bende 😅uzun yolda filan
FDK2835 Merveelisa benim öyle durum da hapşırık gelirse azıcık kaçırıyorum 🙈 o yüzden tutmamaya çalışıyorum. Normal mi onu da bilemiyorum
Gozzdde evlatkokusu0806 disari veya yola cikmam gerekirse ben bağliyorum yoksa cok kotu oluyorum kasiklarim agriyor en iyisi cozumu bu sekilde buldum
Aysenur5 Ya ben henüz 13 haftaligim ama çok sık gidiyorum dışarıya çıkmaya urkuyorum. Normal mi sizce yoksa enfeksiyon riski mi var ?
Asellinaanesi evlatkokusu0806 Hele ki son haftamdayim azar azar sık sık var inan binanın önüne inmeye korkuyorum artık vallahi ne yalan soyleyim annelik kutsal bazen iç çamaşırımin ben gidene kadar battığını ıslandıgini biliyorum
Ozge2805 Beyzabcr ahahah kız depend okadar emici degil idrarı emmez Yani 😁 mecbur kalkıp gideceğiz ben Allah etmiye sabaha kadar gidiyorum 😁
Beyzabcr Ozge2805 bide gündüz o kadar gitmeyip gece gitmemiz 😏 gündüz git dur yani gece niye bu kadar sık gercekten yarim saat 1 saattte bir gidiyorum cok yoruldum artik. 39+2olduk 30dan beri falan böyleyim