Alparslaninannesii ben soyle anlatayim adetime 10 gun varken doktora gittim neden hamile kalamadigini ogrenmek icin doktorum ultrasonda bakti bi sorun gozukmuyo kalabilirsin acele etme dedi beta da 2.9 dedi yani bu ay bile hamile olabilirsin çok erken suan yumurtlama zamanin dedi ve beni yollladi ama ben o ay hamile kalmayi cok istiyordum çünkü ilk evlilik yil donumumuzdu sonra adetime bir hafta kala idrar testi yaptım cizgi yok ama icime sinmedi adetime 4 5 gun kala saglik ocaginda kan tahlili yaptim 0.100 diyodu yani doktorumun soylediginden bile dusuktu ve cok uzulmustum tum umudum o ayda bitmisti sonra adetim bir gun gecti bazen gec olabiliyordum ama icinde bir umut vardi bir gun daha bekledim o gunde evlilik yil donumumuzde pasta yaptırmaya hediye almaya cikmistim pastami aldim hediyemi bulamadım aksam baska yere bakicaktim adetimde iki gun gecmisti eczaneye gidip yinede icimi rahatlatmak icin iki test aldim ilki çoook silik bi çizgi cikti hemen eczaneye kostum bir adam vardi dedi ki hayir gebelik degil bu uzuldum tabi ama saglik ocagina gidip hemsireme sordum oda evet yeni olusuyo dedi tabi yine inanmadim ordan baska eczaneye gittim bi bayan vardi onada sordum ve dedi ki evveett hamilesin cok az silik ama hamilesin dedi hemen bir emzik bir patik bir kutu aldim esime guzel bi not masa ve bebisin sürprizinin oldugu kutuyu hazirladim ve hamile oldugumu söyledim cok sevindi bir yil beklemistik bebegimizi tabi hala aklim yapmadığım o idrar testte kaldi ve kan tahlilimin neden 0 ciktiginda esimede soyledim sevindi diye icim icimi yedi sabah oldu ilk idrarimla hemen ikinci testi yaptim ve yine silik cizgi anladim ki hamileyim bir hafta sonra doktora gittim ve kesede vardi cok sukur simdi dogumumuza 3 gun kaldi oglusumu bekliyorum 🥰