demirmommm Asyagiller Ben tek doz biontech oldum ikinci gün vücut ağrım ve üşümem oldu ertesi güne geçti tetanoz da beş gün kolum ağrımıştı
edasahbazsahin Ben biontech olup 2 gün sonra tetenoz oldum. Sağlık ocağındaki hemşire tetenozun diğer dozlarını istersen diğer gebeliklerinde devam edebilirsin dedi şart değil dedi daha önce iki kere olmuştum zaten fakat arası yakın olunca çok ağrı çektim.
Mrvksm demirmommm ben de ilk doz tetanozdan sonra biontec oldum. Doktorum covidi tamamla dedi geçen hafta 2. dozunu oldum. 29+5 I’m 2 hafta sonra tetanoz 2. dozu olucam. Covid daha önemli dediler hastalığı da geçirmiş olmama rağmen.
Sedacannn demirmommm tetanozla korona alışı arasında en az 10 15 gün olmalı diyorlar bnde 15 gün sonra gidip 2. dozumu olmuştum hiç bir sıkıntı olmadı
demirmommm Sedacannn ilk dozlarımın arasında 15 gün var fakat ikinci dozlar biraz ağır diye düşündürdü beni
Zuhranas demirmommm daha yeni ikisini aynı anda vuruldum birini bi koldan birini bi koldan hicbir etkiside olmadı doktora da sordum olabilirsin dedi
Ozlemp demirmommm ben tetenozun arasına nerdeyse iki ay koymuşum bayram grmisti kaldı kaldı derken bı baktım iki ay olmuştu yani ikisinin arasında 7 hafta vardı çok şükür bsey olmadı ama kovid aşısı vurulmadm ben
Bebek4545 demirmommm ben sadece 1 hafta vardı arasında uzmanlar arada zaman koymanixa gerek yok diyor
esradmrz demirmommm kesinlikle hemen biontech olun ben tetanozu öncelik verdim kovid oldum o sırada çok pişmanım. Tetanoz bir doz bile yeter hiö olmasan da. Şimdiki aklım olsa çok pişmanım.. 1. doz kovid aşısı olduktan sınra kovide yakalandım. ertelemeyin lütfen
demirmommm esradmrz Peki covid aşısının ilk dozunun bir faydası oldu mu atlatmanızda yani sizce ? Hiç olmasanız daha mı ağır geçerdi mesela
Iby demirmommm evet sinovac ikinci doz sonrasi 3 ay koruyormus sadece zamani cok kisa tum hamileligi idare etmiyor ben 3. Doz oldum 34. Haftada
Esra3890 Iby bende bütün dozları oldum ilk hamileliğimden sonra şimdi 2. Hamileliğim söyledim bütün dozları oldum artık bidaha olmana gerek yok dediler diye yinede ebe 1 doz yapalım 20 haftalıkken önlem amaçlı yeterli dedi
demirmommm Esra3890 Tabi bende iki dozu mutlaka tamamlayacağım ama araya zaman koysam bişey olur mu diye düşündüm
Mrvksm demirmommm bence de bir an önce yaptırın doktorunuza da önerdiyse. Ben bir yan etki görmedim iki dozda da. İnşallah sizin de öyle geçer.
Sedacannn demirmommm yine aynı şekilde ama tetenozun ikinci dozu ilkine göre daha hafif ama tabi kişiden kişiye değişir
esradmrz demirmommm bilmiyorum aşının mı etkisi ama şimdilik evde atlatıyorum dua edin daha fazlası olmasın. Ağır bir grip geçirir gibi geçiriyorum şuan.
Esra3890 demirmommm bende biontek ilk dozu oldum 2. Dozda 20 haftama denk geliyor ebede tetenoz için 20. Haftada gel yapalım dedi ikisi aynı zamana gelecek ben biontek yaptırcam aradan 3 hafta gecincede tetenoz yaptırcam geç olunca bişey olmuyo ikiside canlı aşı oldugundan arada 3 hafta olsun dedi doktorum ben haftaya yaptırcam bu s kilde düşünüyorum