Sdtcnts Kızlar bu yalancı sancılar nasıl oluyor belirtisi ve ne zaman başlıyor? Şuan 27.haftamdayım sırtıma ağrı, sancı giriyor ve kasıklarımda da sancı oluyor sanki regl olacakmışım gibi. Çok erken değil mi yada nedendir?
unemere Sdtcnts normal korkmayın 🤗 yine de bir sonraki kontrolünüzde doktorunuza sorun içiniz rahat etsin. Ben sorduğumda “kötü haber 32 den sonra daha da şiddetlenecek 😂” demişti doktorum💙
Demojna Sdtcnts idrar yolu enfeksiyonu için test yaptırın, bende enfeksiyon varken öyle sancılarım oluyordu
H_myra1 Sdtcnts arada banada oluyor ve bebek içeride bir yerde kasılıyor ya sag tarafımda yada sol günde 5 kere böyle kasılması normal dedi doktor 10 kere yada 10 u geçerse gel dedi 27+5 haftalıgım
gulsahasel Bende 24 haftalığım benzer şeyler yaşıyorum araştırmaya girdim ki sizin yazdığınızı gördüm. Hafta hafta gebelik videoları izliyorumda bu haftalar da yalancı doğum sancıları oluyormuş doğuma hazırlık gibi sanırım onu yaşıyoruz şuan🥴
H_myra1 Sdtcnts yalancı sancılar başlıyormuş bu haftalar da ama siZ yinede doktorunuza sorun aklınızda soru işareti kalmasın
rsm_0026 Sdtcnts son adet tarihinden bellidir aslnda o dönemlerde her ay sancı oluyor cnm korkmana gerek yok
Sdtcnts gulsahasel yaaa peki inşallah öyledir 🙄 enfeksiyon olmasın da. Çünkü geçen ay enfeksiyon için antibiyotik fitil aldım🤦🏻♀️
Esragnss Sdtcnts canım benimde 27. Haftamda başladı şuan 30 dayım belimden kasıklarımı rahmimi kaplayan bir agrı oluyordu yürüyünce geçiyordu bazen 3-4 defa tekrarlıyor böyle banada çok erken gelmişti ama doktorum korkma nişan veya suyun gelmediği sürece korkulacak birşey yok dedi bana
Sdtcnts Esragnss yaaa 🌺 teşekkür ederim. Şu nişan ve su olayına da anlamış değilim ilk gebeliğim de. Akıntım filan oluyor