eylusko Deniiiza ben o hareketlerden dolayı gece uyuyamıyor ağlıyordum. şimdi 9 günlük bebeğim var maşallah çök uslu ❤❤❤
BusraUras Deniiiza Amin inşallah rabbim sizede kolay doğumlar nasip etsin sağlıcakla alın kucağınıza bebişinizi 🌹🌺
Tugbaa2937 Deniiiza surdan sana merhabaaaa diyeyim ilk oğlum inan 3 aylıkken hissederdim. Kimse inanmazdı o kadar hareketliydi ki anlatamam artık karnım ağrıyordu. Ama son ayda hareketli olması çok guz k takip olayı kolay oluyor. Doğduğunda da çok hareketli oldu. İkinci oğlumda gebelikteki gibi sakin uysal uykusu olan bı çocuk suanki gebeligimde saat 10 gibi hareketlerler yavaşlıyor öğlene kadar tık yok insaAllah dogdugunda da böyle olur
Deniiiza Sibellllo Duckface Elcnbykckr Tugbaa2937 doğuma kadar çokça uyuyup dinlenelim ki dogum sonrasi uzun nöbetler bekliycek anlasilan😄
Elcnbykckr Deniiiza valla ilk gebeliğimde oğlum karnımda cok hareketliydi bide uyanık olduğu saatleri hatırlıyorum da doğduktan sonrada özellikle o saatlerde uyanık oluyodu eli kolu durmuyodu valla kundak yapıyodum oyüzden
Duckface Deniiiza Benim bebeğimde öyleydi bu çocuk uyumuyor herhalde derdik hele son zamanlar beni de uyutmazdi ve sonuç elleri kolları durmayan bir oğlum 😂 O enerjisini atsın diye biz enerjisiz kalıyoruz 😂
Sibellllo Deniiiza tıbben kanıtlanmış mı bilmiyorum ama ben birebir yaşadım canım.Hatta geceleri hiç uyumazdı karnımda doğduğundada geceleri adapte olana kdar canıma okuyordu
Elcnbykckr Deniiiza evet biraz öyle olacak eğer gece uykusu seven biriyseniz geceleri uykuyu özellikle özliceksiniz😬☺️
Tugbaa2937 Deniiiza o dediğin benim için imkansız 6,5 ve 3 yaşı da 2 oğlum var. Bitmeyen isteklerde çabası Allah’tan bu gebeliğim rahat geçiyor.yoksa isim zordu
Caltintas 35 haftalığım aşırı hareketli hatta kemikleri batıyor canımı acıtıyor. İlk bebeğimde böyle değildi ama o da çok hareketli bi çocuk şu an orası ayrı 😊 İki gün önce kontrolde sordum doktora, hareketli bebek mutlu bebektir dedi 😊
Momlife1 Deniiiza merhabalar benim 2 gebeliğim ve bebeğim o kadar hareketli çok şaşırıyorum ilk kızım 4 yaşında durdurduğu yerde duramaz tam afacan ama anne karnındayken h böyle değildi hareket etse sevinsem derdim 🤣2. Fıstık anne karnında durmuyor umudum dünyaya gelince sessiz sakin olması 😅
Emineyavuz_53 Deniiiza aynısını yaşadım.kziim.karnimda hiç durmadı doğduğu günden beri aynı 1.5 yaşında aşırı hiperaktif herşeyini erken yaptı emekleme yürüme konuşma .. ama inan bir an boş birakamiyorum masanın üstünde oturuyor 🤷
Ysmn1907 BusraUras desenize uykular bana da haram olacak 🤭bu arada uyanık saatleri takip etmek ve o saatlerde yatırmamak mantıklı geldi.Hayırlısı sağlıkla gelsinler inşallah
Ysmn1907 Sibellllo of benimde öyle olsa yandım aşırı hareket Allah yardımcımız olsun inş doğunca sakinleşirler