Minederin Deniiiza ben hareketlerini çok çabuk hissettim ilk gebeliğim olmasina rağmen şuan 39 haftalığım halen çok hareketli hiç durmuyor yerinde
mutlugebeee Deniiiza benimde aynı 30 haftalık olucaz ama gün içerisinde hiç uyumadığını düşünüyorum artık bir çocuk bu kadar mı hareketli olur😂 Umarım doğunca tam tersi sakin uslu bir çocuk olur inşallah amin😂😂
yigitegenin_annesi Deniiiza 22 23 24 haftalıkken acayip hareketliydi 😄25 haftanın sonlarında hareketleri azaldı daraldı yeri herhal de isteidğini yapmaz artık😂
raziye2709 Deniiiza Ben 27 haftama girdim bir dakika bile durmuyo resmen oğluşum:)Insallah doğunca uslu olur
Aylin2011 Deniiiza ilk kızıma hamileyken çok hareketliydi doğunca da hareketli bir bebekti ikinci kızım karnımda çok sakindi doğunca da sakindi şimdide üçüncüye ikizlerime hamileyim hareketliler bakalım doğunca göreceğiz inşallah sağlıklı olsunlarda yeter
Buket_dadas Ya benimki neden hic oynamıyor cok nadir sanki kalp atısı gibi bir hisar veriyor 21+1 haftalık 🥺🥺🥺🥺😢
Deniiiza Buket_dadas her hamilelik farklidir. Hiç endişe etmeyin.benim arkadaşım 27.haftada ancak hissetti
momsturk BusraUras eğer böyleyse ben bittim. Sabaha karşı hiç durmuyor. O yüzden hep erken kalkıyorum gün içinde deli gibi uykum geliyor
BusraUras momsturk benimde öyleydi. 5te uyanıyor şimdi de 8de zor uyutuyorum. Sonra gün içinde canım çıkıyor.
momsturk BusraUras saatlerini tutuyorum zaten. Sabah 5-7-8- garanti. Gece de 9 ve 11 den sonra galiba hiç uyumuyo 😂😂😂
BusraUras Deniiiza Amin inşallah rabbim sizede kolay doğumlar nasip etsin sağlıcakla alın kucağınıza bebişinizi 🌹🌺
yarencaliskan Deniiiza benim oğlumda çok hareketliydi nstde falan hep kaçıyordu 😅 suan yerinde durmuyor