Umut_beyhan_03 durununannesiiiiii beni öldürüyorlardı sezaryana almadılar kızımda sonra gelip ölmedigine şükür ettik dediler kızım kilolu olunca çok zorlandım şimdide 38 haftalık hamileyim geçen gün sezaryan olayım dedim hayır dediler
Pambix Benim arkadaşım var panik atak var bende dedi sezeryan oldu .ama spinal yapmadılar genel oldu 😁 panik atak diyince riske atmadilar. Yani olmayan şeyi varmış gibi gösterdi bilmiyorum siz derseniz ise yarar mi
Seymamsl deletedmom87894 demek ki enişte huyumuzdan almış azıcık 😂 bende düşünüyorum eşim kabul etmiyor 😂 bana ver parasını diyince de sinirleniyor 😂😂😅 gidecek Acıbadem de yapacam görecek 😅
Seymamsl deletedmom87894 Şaka bi ya valla ben şehir hastanesine de gidiyorum dünyama da şehir hastanesinde arzu Karakaş aydın var baya da ünlü doğuma onun gireceğinden emin olsam aynen devam edecem ama şans 😕 Özelde son Dk da sezaryen der diye bi his var içim de öyle net öyle derse şehirhastanesibde gidecem doğuma .
deletedmom87894 Seymamsl bende hep doğumu düşünüyorum hangisi iyi nerede daha iyi olur zor vallahi😂hamilelikten daha zor şu iyi doktor hasta bulmak
Seymamsl deletedmom87894 aynen öyle hamilelik bi şekilde geçiyor da sonu mesele 😅 uyuşmazlık iğnesi yaptıracaktım şehir hastanesinde yabancı uyruklulardan yer bulamadım 😔 saatlerce Ordan oraya gittik özelde her şey hızlı ama gönlüm şehir hastanesinde ki doktordan yana 😕 herkeste doğuma doktor gelmiyor ebe yaptırıyor diyo ama bilemiyorum tabi
Elif_sumbu Fener aynısını bana da söylediler malesef devlet herzamaan normal doğumdan yana doğumunu yap gel sonra bağlarız dediler😐