alparslanannesii1661 Birkullanici yuzde doksan canim ben bu iste calistim hahahahahahhahahajah saskinim yaa
Arzuaksumom Azizinannesi2 kafamızı kuma gömersek böyle olur 🤦🏻♀️ Zaten burada sallamak serbest mesela ben geleceği falan görüyorum 😅
Azizinannesi2 Arzuaksumom Yani bende fal bakarak ilerde ne olacağıni biliyorum kahve ictiginde kapatta sanda bakayım dün sabah kendime baktım eşim gece işten gelirken ekmek alip geliyordu öyle gördüm gece ne olsun eşim ekmek alıp gelmiş eve 😮😮😂😂
alparslanannesii1661 Arzuaksumom gülüyoruz falan ama insanin bu kadar genç yaşta bu kadar cahil kalması üzülüyorum ya😂
Arzuaksumom alparslanannesii1661 Allah yardımcısı olsun aslında elindeki telefon çok akıllı kullanabilir
alparslanannesii1661 @Mom3834 ya niyeyse bu hanimefendinin yorumuna seni etiketleyesim geldi bundan eksik kalmani istemiyorum arkadaşım 😂
Mom3834 alparslanannesii1661 çok yemesine mi…😂 yoksa baska sey mi kacırıyorum ona göre cevap vericem ahahh
Azizinannesi2 Arzuaksumom Fazla cilginim dur kendime kahve yapıp eşimin kacta gelecegini göreyim bakmamı isteyen olursa kendi fincanimdan bakarım 😂😂
alparslanannesii1661 Mom3834 hayirrr yukarda soda içmeyin bebegi öldürür yorumu vaar etiketliyemedim😂😂
Arzuaksumom Guney16_Enes21 benim bir tanıdığım vardı kola içmiş çocuğu kola gibi doğmuş hatta başka tanıdığım var soda içmiş çocuk erimiş 🤣
Jdjdjdjk Dilose parçalar ne demek ya hahahah nükleer silah mı içiyoruz gebelikte günde 1 Soda çok çok önerilir içerisindeki mineral dolayısıyla
Jdjdjdjk Arzuaksumom konu tartışmaya kapalı diyor ya bide tamam efenim oluur olurr😂 az önce Soda içtim şu an çok korkuyorum😂