evlatkokusu0806 Arzuaksumom üni değil de geri kafalı arkadaş teyzelerle falan takılıp akıl alıyor heralde
Arzuaksumom evlatkokusu0806 kız öyle deme bende teyze kıvamındayım 🤣 zeka ve kendini yetiştirme başka bir şey
Azizinannesi2 Birkullanici Hiç deme inşallah saka mayetinde yazmıştır bizde eşimle ilk gebeligimde konuşmuştuk arkadaşları aynı şeyi demiş bende sende icme sakın dedim niye dedi bir daha çocuğumuz olmaz demiştim erkek neyse bilmeye bilirse kadın olarak 😂😂
Birkullanici Azizinannesi2 profiline bir bakın lütfen herkese cinsiyet tahmini yapmış daha o haftadaki bebekte genital organ gelişimi bile yok millette şakır şakır foto atmış hay ya 😂
Birkullanici Arzuaksumom ben sizin yorumlarınızı biliyorum akılcı birisiniz lütfen profiline bir bakın geri gelip cevap yazın buraya çok merak ediyorum 😂
Azizinannesi2 Birkullanici Allah’ım dediğinin yüzde 90 çıkıyormuş doktor yanilabilirmis Allah’ım sen boylelerin gazabından koru coookkkk aminnnn 🤲
Arzuaksumom Birkullanici aman Allah’ım cinsiyet belirleme işin de bile çalışmış o hangi iş kolu bilemedim 😅 ayy Allah’ım neyse susmam gerekebilir
Arzuaksumom AseLenaMom halay müziği gibi bir melodisi var le le pompe le pompe 🤣 👫👫👩🏻🤝👨🏽👩🏻🤝👨🏽👩🏻🤝👨🏽👩🏻🤝👨🏽👩🏻🤝👨🏽
alparslanannesii1661 Arzuaksumom ben okudum sastim kaldim hanimefendinin birine israrla kiz demis kadin heveslenmis 😂😂😂 kadina görgüsüz yuzde 90 erkek diyo😂😂
Azizinannesi2 Arzuaksumom Lütfen arzucum öyle İşler var biz bilmiyoruz geriden geliyoruz Çok cahil insanlarız 😂😂
Birkullanici alparslanannesii1661 arkadaşım onlarda inanmasın dr ler emin olmak için 16. Haftaya kadar bekliyor 😂
Arzuaksumom Azizinannesi2 kafamızı kuma gömersek böyle olur 🤦🏻♀️ Zaten burada sallamak serbest mesela ben geleceği falan görüyorum 😅
alparslanannesii1661 Birkullanici yuzde doksan canim ben bu iste calistim hahahahahahhahahajah saskinim yaa