Busradlr99 Kızlar ayın 15 inde özele gitmiştim bana suyun yetersiz demişti öğünden sonra havuç suyu ve günde 3 litre su içtim fakat 10 gün içinde tekrardan gidicem sizce suyun çoğaldığı yada çoğalmadığı belli olur mu
AhahHbzhz Busradlr99 bende suyum azaldığı için her hafta kontrole gidiyorum doktorum cagiriyo çoğalma olmadi bi türlü insallah sizin olmuştur muanede belli oliyo canim
gozdekrks Busradlr99 belli oluyor bana da azaldı dediler ama belli haftalarda sonr kendinden de artış olabiliyor havuç suyu ve elma suyu dediler denicem. Bu arada günde her zaman 4 litre su içiyorum ama yine de böyle 🤣 yani su içmenin pek faydasını görmedim
Fk2 Busradlr99 çoğalırsa belli olur suyun az olsa bile bebek gelişimi iyiyse sıkıntı olmaz. Arkadasım suyu azdı 6.aysan itibaren kız 39 haftada normal doğum yaptı bebişide kilolu ve sağlıklıydı. Ama düzenli olarak hep doktora gitti
Busradlr99 AhahHbzhz yaaa inşallah çoğalır yoksa riskli gebeliğe yönlendiricem dedi daha çok erken 25 haftalık oldum bugün gecen hafta gitmiştim bide bu hafta gidicem çarsamba yada perşembe günü
BeyzA-93-22 AhahHbzhz ya benım yakın bir arkadasıma şahit oldugum için söylüyorum zemzem içirdiler ona ve işe yaradı rabbim zemzemden mi verdi şifayı yoksa sadece vesilemi oldu tabi bilmiyoeum ama sende dene inşallah faydasını görürsün 🤲🏻
Busradlr99 gozdekrks yaa benım normaldi geçen ay gittiğimde bu ay gittiğimde ne kadar su içtiğimi sordu iki bardak en fazla içiyorum yaşana greek yok doktorda çok az dedi en az 2 litre içmen lazım dedi ben bunu su içmene bağlıyorum dedi fakat gelirsin 20 gün sonra dedi bende 10 gün içinde gidicem hem aklıma takıldı çok moralim bozuldu cunku
AhahHbzhz Busradlr99 insallah cogalmistir canım haftan küçükmüş karpuz kavun gibi meyvelerde tüket sulu belki oda ise yarar canim
Busradlr99 Fk2 kilosuna normal dedi suyuna da çok az demedi gerçi ne az ne de fazla ben yeterli bulmadım daha fazla suyun içinde görmek isterdim bebeği dedi o yüzden 20 gün sonra kontrole gel dedi fakat bende 10 gün içinde gidicem bekleyemem o kadar
Busradlr99 Mom566 her ay özele ve devlete gidiyorum fakat bu ay sadece özele gittim 2 aydır yasere gidiyorum fakat bu son gidişim artık devlete gidicem iki hastaneye ayrı ayrı gitmeye gerek yok devlette de hacı cerite gidiyorum
AhahHbzhz BeyzA-93-22 ya gerçekten mi hemen içeyim çok sağol inşallah benimde çoğalır herseyi denedim olmadı inşallah zemzem benimde çoğaltır 🤲🤲
Busradlr99 lavininannesii vallahi geçen ay gittimde eşi rahatsızlanmış Zuhalmiydi o kadına gittim ve çok tatlıydı yani sevdim hangisinden bulursam ona gidicem önümüzdeki ay bu ay devlete gitmicem
Mom566 Busradlr99 yaaaa demeee öyle demee biz sırf renkli ultrason için gideceğiz eğer çekmezse büyük sıkıntı😄
Busradlr99 lavininannesii tek değilim demek ki ben anlamıyorum gerçi İnstagram sayfasında ne güzel resimler paylaşıyor renkli bi Tek bizim bebikler poz vermiyor heralde 🙄