Fk2 Esraali Canım bence pazartesi günü mutlaka git nasıl erken doğum varsa seninki de geç doğum. Allah korusun bebek pisliğini VS yer. Ve mutlaka doğumdan sonra kan tahlili iste çünkü biraz geç kaldı yaa. Suyun temiz yapısı belki bozulmuştur.
Zehrayrr Esraali yaa bana çok yukarıda geliyor nasıl anlıyorsunuz 😂😂😂İnşallah bir avazda doğururuz gelir de sancılarımız
Fk2 Esraali sorunsuz alırsın hiç merak etme ancak mutlaka kan testi yaptır doğduktan sonra. Basıma geldi ondan canım. Hepsi aynı olacak değil
aslanreis Esraali erkekler 9 ay 10 günü doldurur derler kızlar daha aceleci davranır erken gelir derler benim kızda 39u geciyodu sezaryenle dogdu oğlumda durmuyor bu ayın bebekleri bi yaramaz 😃
Det geç döllenmiştir yüksek ihtimal zaten gebelik 9 ay 10 gündür doktor o paylari bildigi için bekletiyor ne iyi doktormuş istanbulda olsan coktan sezeryana girmiştin 38 de neden dopmuyor bu diye post açan var 39 da da aynı
Esraali Det acildeki Dr evet baya acıklayıcı konustu ama yine de korktum 41 az değil 40 bile cok ne kadar gec olabilir ki
seldaas Geç döllenince böyle mi oluyor? Benim de geç döllenme var ama adet tarihimi ona göre ileri çekmişti dr 5 gün filan
Det Esraali 41 de doğdu kizim herşeyi mükemmel dedi sadece kilosu fazla oldugu için ben suni istedim çok şükür doğdu
Zehrayrr Mervenurns canım teşekkür ederim hiç 40 haftalık gibi durmuyorum 🥴😂 50 ile hamile kaldım 64 kiloyum şuan 14 kilo ile kapatacağım inşallah 🤍 doğumdan sonra hemen verirsin üzülme sakın ben 70 i göze almıştım ama çıkamadım 😂