Pelin-1 Sehnur tabii o ayrii hem durabildikleri kadar dursunlar kuvoze girmesinler diye dua ediyorum hem de bian once gormek istiyorum🥰🥰
AseLenaMom Sehnur Kaç kilo aldınız siz , bazı kadınlarda öyleymiş ya karın aşağı doğru büyüyormuş 🤷🏻♀️🥰
AseLenaMom [silindi] 32′den sonra çok çabuk büyüyor canım merak etme 😀 benim senin haftanda hiç karnım yoktu 30.haftama geldim hamile olduğum çok net belli oldu 32′den sonra bi büyüme ile gidiyo ama herkes hala küçük diyor karnıma 😀
Sehnur AseLenaMom 48 kiloyla hamile kaldım 32 haftada 64 düm 67 olmuşumdur sanırım ama ben göbekten gidiyorum öyle bacaklarımda kalçamda çok bişey yok 😊
Pelin-1 [silindi] ama aramizda 1 ay var ondan da kaynakli olabilir ve 27den sonra iyice one dogru cikti karnim 🤷 kucuk olmasina takilmayin ayrica sevinin😅
Bifat1 AseLenaMom ayrıca kullanışlı bende modalife tan aldım yatak odamı 4 denen oluyor o zamanlar yoktu tabi yeni modeller bunlar ama yerim olsa bende kesinlikle bundan alırdım 🌸💕
AseLenaMom Sehnur 19 kilo almışsınız , bende 17 kilo aldım 57 ile hamile kaldım şuan 74 kiloyum 😂 bakalım kaç kilo ile doğuma gireceğim merak ediyorum 🤷🏻♀️
Sehnur AseLenaMom bende öyle bide inşallah tam 9 ay 10 gün de doğururum daha uzamaz zor hareket ediyorum göbekten 😂😂