Sehnur Esraali evet aşağıda dimi bende herkese diyorum ama yok diyorlar çocuk fırt diye çıkıvercek ine ine 😂
Sehnur Pelin-1 görürsünüz inşallah 🙏🏼 Bu haftalara gelince de çıksa da bian önce çocuğumu görsem diye düşünüyorsunuz 😊
Pelin-1 Sehnur tabii o ayrii hem durabildikleri kadar dursunlar kuvoze girmesinler diye dua ediyorum hem de bian once gormek istiyorum🥰🥰
AseLenaMom Sehnur Kızım olucak 🌺 aslında midemdeydi göbeğim aşağı düştüğünü söylüyor gören 😀 zaten küçüktü iyice küçüldü gibi hissediyorum
AseLenaMom Bifat1 Evet 😅 Alırken kız söyledi ama en çok tercih edilen model bu çok kullanışlı diye ben gayet tarz olduğu için seçtim 🤷🏻♀️
Bifat1 AseLenaMom evet bende çalıştım bir zamanlar modalife ta 😂 doğru ahşap deseninden sebep çoook tercih ediyliyor
AseLenaMom Bifat1 Diğerlerini hiç beğenmedim ben siyah çok severim ve ceviz rengi bunu görür görmez dedim ki bu aşkım başka istemiyorum hiç gezip bakmadım başka mağazalara felan görür görmez aşık oldum
AseLenaMom [silindi] 32′den sonra çok çabuk büyüyor canım merak etme 😀 benim senin haftanda hiç karnım yoktu 30.haftama geldim hamile olduğum çok net belli oldu 32′den sonra bi büyüme ile gidiyo ama herkes hala küçük diyor karnıma 😀
Bifat1 AseLenaMom ayrıca kullanışlı bende modalife tan aldım yatak odamı 4 denen oluyor o zamanlar yoktu tabi yeni modeller bunlar ama yerim olsa bende kesinlikle bundan alırdım 🌸💕