1Dygs1 EsrSvm benim sadece bel ağrım var arada bir de kasık ağrım oluyor onun dışında pek bişey yok sen nasılsın 😊 adet olacakmksim gibi ağrım oluyor ama özellikle geceleri
EsrSvm 1Dygs1 Bende iyiyim canım çok şükür ❤️ Benim de öyle canım ilk başlarda göğüs hassasiyetim çok fazlaydı şimdide var ama biraz azaldı.Hafif adet sancıları bende de var.İnşaallah hepimizin olumlu olur bu ay 🤲🏻
EsrSvm Handan04 Bende iyiyim canım çok şükür ☺️ Benim de öyle hafif hafif adet sancım oluyor bazen.Dün başladı o da bakalım hayırlısı inşaallah 🤲🏻
1Dygs1 EsrSvm ayyy bebegum umarım olur , yoksa ben tüp bebeğe gececegim Amh 2,22 çünkü bence o daha garantili olur diye düşünüyorum diğer değerlerimde çok iyi benim tek sıkıntım rahim dışında miyomum var 7 cm ve de ters rahimliyim
EsrSvm 1Dygs1 Bende olmazsa tüp bebeğe geçicem kuzum ❤️ Postlarında görmüştüm canım miyom gebeliğini engel değilmiş.Rabbim inşaallah tüp bebeğe gerek kalmadan hepimize nasip eder 🤲🏻
Handan04 1Dygs1 aslinda bu kullandigimiz igneden dolayi test pozitif çıkabilir hatta kanda bile kucuk bi ihtimal pozitif olabilir igneden dolayi ama bi hafta icinde ignenin etkisi kabolur ve sıfıra düşer deger bu yuzden beklemeye karar verdim ayin 5 yada 6 da gitmeyi düşünüyorum
1Dygs1 Handan04 bana da duphaston verdi 10 mg , bebek oluşur ise tutunmasi için yoksa adet düzeni için kullanılıyormus bakalım hayırlısı
Handan04 EsrSvm İNŞAALLAH hamilelik agrilaridir bide benim normalde adet olacagim zaman yüzümde büyük bi sivilce cikar simdi o yanağımda çıkmış bunun icin de korkuyom 😁🥴😔