Zehrayrr Haticecakirr canım 38 de gitmiştim alttan bakmam lazım inmiş mi inmemiş mi diye dedi bende istemedim ama 39 ve 40 haftada ki muayene de vajina mın tam üstündeydi kafası iyice inmiş dedi 🥴bende çok temizlik yapıyorum 5 dk oturmuyorum yerimde ama tık yok 😂
Haticecakirr Zehrayrr ya benim şuan alt tarafımda bir ağrı var ama düzenli değil cuma günü çatı muayenesi yapmıştı ondan beridir hep var yani basıklık sende de baskı hissi var mıı 🤣
Zehrayrr Haticecakirr ay ben hiç olmadım 🥺 evet canım yürüyünce düşecek gibii oluyor sanki bebek öok baskı var ince ince sancı var kasıklarım da ama bakalım inşallah sancılarımız başlar hayırlısıyla
Mutlu56 40+5 ten selamlar oğlumun gelmeye niyeti yok doktorumunda beni doğurtmaya bir de üzerine kulak iltihabı geldi başıma 3 gündür acı çekiyorum sağlıkla gelsinler inşallah 🙋🏼♀️
Haticecakirr Mutlu56 ayy çok geçmiş olsun 🌸 amiin inşallah sağlıcakla alsaydık kucaklarımıza 🌸 neden suni vermiyor doktorunuz kanala inmiş mi bebek 🌸
Mutlu56 Haticecakirr çok teşekkürler Allah razı olsun kanala girmemiş 1 cm açıklığımda var. Pazartesi 41 hafta oluyorum.
tcasl cidolila sancım varmış ama çok güçsüzdu o yüzden farketmemisim o gün ama ben 15 gün ayak ağrısı dedikleri şeyi çektim
tcasl Zeynepdogan benimki 32 den beri baş gelişti bende gelmicek bu gidişle dedim baş geliş bebek hâlâ bekliyo çok yoruldum felan dedim hurma yemeye başladım hareketsiz kalmamaya calistim en son nolur artık doğsun dediğim gece suyum geldi
Haticecakirr Mutlu56 kanala girmediyse suni ile çok zorlar sonrasında o kadar sancıya rağmen sezeryana alınma ihtimali çok yüksek 🤷♀️Bende cuma gününe kadar girmediyse sezaryen isteyeceğim