EsraCivelek İlk doğumum 41+2 de normal oldu. ((Erkek ) şimdi 39+6′dayım yine erkek 🤣 Sizlerde nasıldı? 2. Doğumda bu kadar bekler miyim sizce ??
Sevgidilek EsraCivelek benim de ilki erkek 41+3 te dogurmustum bu da erkek 40 oldu bugun hala tık yok 😀
ezos EsraCivelek off benim oğlumu da 40 ta suniyle zor getirdik bıraksak 52 ye kadar dururdu 🥺😬😁 şimdi kizcem 38+2 olduk suyu çok açılma yok sancı yok kanalda değil çok korkuyorum bu iş yine suniye gidecek diye 🥺
Sevgidilek EsraCivelek yok canım ya 41 oldum bugün doktor iki gün sonra yine gel dedi bekliyoruz senin oldu mu ?
EsraCivelek Zelsonr 40′tan sonra zaman hiiç geçmiyor 😩 5 gün geçti ama yok dün nişanım geldi ama bugün doktora gittim açılma henüz yok.
Zelsonr EsraCivelek Yaa benim şuan bile geçmiyor gibi 🤷 Yine en azından bir başlangıç olmuş bende o da yok😂 Anladım canım hakkımızda hayırlısı bakalım 🤲
EsraCivelek Sevgidilek oy kıyamam. Ben de beklemedeyim hala. 40+5 benimde. Pazartesi gidicem doktora bakalım ne diyecek.
Emsare Ya ben de beklesem keşke benim doktorum gün verdi 40 a bir gün kala salıya. Suni deneyelim diyor hiç açıklık yok korkuyorum. Bebeğin kordon boynunda kanalda değil. Olmazsa sezaryen diyor, bi deneyelim belki girer dedi