Busra-61 Minnosanne06 bende genelde vitamin kullanamıyorum yaramıyor mideme gynoferol verdi bide şimdi decavit verdi onu da ekleyebilirsin dedi henüz başlamadım ama herhangi mide bulantısı veya yanması yaptı mj sizde
Minnosanne06 Busra-61 yooo çok rahatım. Gebelik öncesi de reflum olduğu halde üstelik. Vitamin ve takviyelerden hiç sıkıntı çekmedim. Yarın 33 hafta olcaz, iki hafta öncesi bir mide yanmam oldu. O da artık Bebek büyüyüp baskı yaptığından dedi doktor
Busra-61 iray95_ benimde aynı vücutta ne eksikse onu veriyor ki bence doğru da yapıyorlar çok ilaç içmeyi sevmiyorum pekmez keçiboynuzu bol sebze meyve tarzı beslendikten sonra Allah’ın izniyle hersey güzel ilerliyor
Parsss Annebebek000 ı mom folık asıtten sonra ınnate ile devam ettık biz doktor tavsıyesı ıle 90 lira civarı bı ay gıdıyo
Abc14 Minnosanne06 tavsiyem aynı ilaç İnternette varsa ordan alın. Yarı fiyatı oluyor hatta bazıları çeyrek fiyat. Biz öyle yapıyoruz. Eczaneler aşırı kazık.
mutlugebeee Annebebek000 eminim çok faydası vardır, 12. haftadan beri re genesis kullanıyorum içinde bir çok vitamin var🙏🏼 Saçlarımdan ve tırnaklarımdan bile belli oluyor zaten faydası
Hilal0320 Annebebek000 Ben ilk gebeligimde devlete gidiyordum ferrum dekavit yazıyordu onlar bide devit 3 şimdi özele gidiyorum imom OMEGA3 balık yağı D vitamini da başka bişey di adını hatırlamıyorum 3damla dedi devit3 20damla kullanıyordum artık hangisi iyi bilemicem
[silindi] Merveidareci ben hem mevsimsel olarak hemde midem nulamdoğı için balık tüketemiyordum. E omega nın da ne kadar yararlı Bişey olduğunu bildiğim için çocuğum faydalansın diye kendim istedim doktordan, o da verdi folik asitim bittikten sonra
Beyza-M Bende 7. Haftama girdim bugün doktor 5 buçuk haftalıkken omegaroyal balık yağı verdi. 145 lira 30 tablet hala kullaniyorum. Ek takviye sadece bu folik asitte var. Ben baya erken başlamışım sanırım kullanmaya
Siem greybrde Bende regenasis max kullaniyorum gerçekten gelişimine çok büyük katkısı var akabinde forbiome probiyotik de alıyorum onda da extra omega b12 ve 1 milyar mikroorganizma var bağışıklık sistemini güçlendiriyor bebegin
2melek_annesiii Annebebek000 gebeliğin basından beri innate kullanıyorum artı gynoferon ve d3 var birde bulantı hapı troid hapı ve kan sulandırıcı hergün bir avuç ilaç 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ allahım sen yardım et
Gamzeli63_anne Annebebek000 doktorunuz vermedimi kaafaniza göre almayın derm ona sorun Bn 7 ayimdayim ilk aylar folik asit hapı ondan sonra yaklaşık 4 aydır balık yağı hapı verdi smdi bunu kullniyorm