Lulikli Annebebek000 bana 3. Aydan sonra doktorum balık hapı yağı her neyse kullanmaya başlattı canım. Herhangi bi marka kullanabilirsin dedi. Yanında d vitamini ve demir ilacı da kullanıyorum şuan 4. Aydayım ilerleyen aylarda ne der bilemiyorum 🤷🏼♀️😊
Eslemkusun_annesi Annebebek000 26 haftalık gebeyim doktorum. Bana balık yağı vereli 3 ay oldu düzenli bir şekilde kullanıyorum doğuma kadar kullanıcaksin demişti
Melos1 Annebebek000 ben doktora sordum onların yerine haftada bir hamsi yememi önerdi, ben büyük balık yiyemiyorum söyledim ve zaten hamside olan vitamin hiçbirinde yok dedi.
sedaemlik Annebebek000 Banada doktorum balık yağı başlamışti multivitamin olarak ama bulantimi çok fazla tetiklediği için hemen bırakmami istedi tekrar. Aslında önlem amaçlı veriyorlar.🙏
Eslemkusun_annesi Ceylanonuk_ ben de hem decavit hem balık yağı demir hapı magnezyum coraspirin ve birde yağ tarzında bir vitamin kulkaniyorum toplamda 6 adet iç iç bitmiyor 😅😝🤦
Bsrkrc Haftaya kadar imom omega3 kullandım daha sonra 30. Haftaya kadar decavit kullanmıştım 30. Haftaya balık yiyemedğim için doktorum elenatal 2 verdi 😊
DeryaYuz Annebebek000 doktorumun önerisiyle regenesis omega 3 kullanıyorum. İsterseniz her gün balık yiyin omega 3 ü tam anlamıyla alamıyorsunuz. Doktorum bu şekilde iletti. O yüzden takviye gerekli. ek olarak da demir+c vitamini kullanıyorum.
busra1997alpaslan2021 Annebebek000 geç mi kalmışsınız acaba ben 5 aylıkken başladık regeniss max doktorum baya iyi dedi kesin al kullan 80 tl eczanede
Bebitomm Annebebek000 ben pregnom kullanıyorum 4.aydan beri bebeğe kilo aldırıyor şu an 32 haftadayım
Busrabbb Annebebek000 efamom hem balık yağı hem de 20 tane falan vitamin var içerisinde çok kaliteli bir hap
Merveikratanem Annebebek000 ikizlere hamileyim en başta imom omega 3 ile başladım hiç folik asit kullanmadım sonra ınnate pronatal ile devam 17 +1 ile vitaminleri günde iki defa alıyorum ikiz olduğundan
OzdenLina Annebebek000 Hamileligimin ilk basindan beri doktor tavsiyesi ile duosvit kuallandim balik yagi ve vitaminler var icinde kapsül seklinde gayet memnunum
MrsMavis Annebebek000 11. Haftama kadar folic trio ve b12 plus isimli takviyeleri kullanıyordum 11.haftamin sonunda doktor kontrolümde doktorumun değiştirmesini istedim o da i mom a başlattı şuan zar zor içiyorum çok kötü kokuyor bana
Glcnkrkmz greybrde ben de hamileliğimin başından beri re genesis max kullanıyorum doktorumun tavsiyesi üzerine benim bile odaklılığım arttı.
rabiamustafa Annebebek000 innate diye bişey yazdı doktorum oda balık yağı falan içeriyo bebek içinmiş nekadar ii bilmiyorum 2hafta sonra koktrolde bakıcaz artık ihtiyaçöolunca doktorunuz önerir zaten kafanıza göre alıp içmeyin derim😉