prensimgeliyor mamayı mı değiştirdiniz.
Beslenme mama
BusraUras hayır canım aynı
prensimgeliyor sizi emiyor mu
BusraUras emiyor ama sütüm çok olmuyor mama da alıyordu
prensimgeliyor belki sütünüz yeterli geliyordur
BusraUras bilmiyorum ya inan anlamıyorum ne zor işmiş 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
prensimgeliyor hiç sağdınız mı sütünüzü? Birde bebişiniz kaç aylık. Biberonu mu istemiyor acaba. Değiştirdiniz mi biberonunuzu. Çok soru sordum ama kusura bakmayın yardımcı olmaya çalışıyorum kaynana postu olmadığı için bir bilen gelip cevap yazmamış 😠
BusraUras aa ne demek ya evet cidden öyle olmuş 😠yok biberon değişmedim kullandımız biberonların hepsile denedim 😀 3 aylık olcak kaç cc olması lazım sütün acaba şuan
BusraUras doktorumuza sordum dün besin reddetmesidir dedi zorlamayın biraz aç bırakın ddi
prensimgeliyor olabilir mantıklı. Benim oğlumda 2aylık 11günlük şuan 60cc süt ya da mama ile doyuyor fazlasını kusuyor hep.
prensimgeliyor atak döneminde falan olabilir belki bu dönemlerde besin reddi , meme reddi gibi durumlar oluyor 1 yada 1 buçuk haftaya düzeliyor diye biliyorum eğer atak dönemindeyse.
BusraUras anladım canım teşekkür ediyorum
Sarew nasıl anlarım atak mı değil mi
- Düzenlendi
prensimgeliyor
https://resimyukle.io/r/3yX8DNOAnG
Bu haftalar da oluyor genelde, bebeğiniz ne kadarlık bilmiyorum ama aklıma geldi birden.
Sarew 3 aylık olucak 3 gün sonra canım
prensimgeliyor belkide normaldir bu dönemde bizim de 3 olmaya 10 gün var 3 saatte bir emzirmeye çalışıyorum canı isterse emiyor canı istemesse emzirmeye çalıştığım zaman baya ağlıyor 5 saat emmediği bile oluyor.
Sarew değişiyorlar artık belkide😀 zamanla farklı şeyler olucak sanırım
prensimgeliyor aramızda 1 hafta varmış 🤱