YuvarlanamayanPandaa Azizinannesi2 gariban benim herifde dün diyo kız çocukları erken gelirmiş dikkat et diyor yavrum araştırıyor ama bizim kurtlu yernde rahat 😂😂
Azizinannesi2 YuvarlanamayanPandaa banada herkes öyle diyor ama büyükler benim kıza hamile olduğumu dusunmedigi için seninki geç olur diyorlar bilmiyorlar ki sezeryanda doktora ve bize bağlı olduğunu 😂😂
Azizinannesi2 YuvarlanamayanPandaa Kanks daktirin la konuş ayın 5diyelim çünkü 4pazartesi o gün yasak elmaya bakıp öyle doğum yapalım ikna et daktiri
YuvarlanamayanPandaa Azizinannesi2 lan djsnajamsks yav eısnsjs 😂😂😂 sesli güldüm oğlanda çarşamba doğurduydym benimki sordu hemşireye odada tv var dimi dirilişe bakmam lazım diye 😂😂 bebe kucagımda dirilişe bakmıştıkk 😂😂😂
Azizinannesi2 Ayselina Yok ekmek elden su gölden niye gelsinler ki rahatlarsın bozsunlar 😂😂işi biliyorlar 😂😂
Azizinannesi2 YuvarlanamayanPandaa Yaa dirislis de önemli bir dizi ama bakılması lazım eşiniz dogru soru sormuş 😂😂😂gel 5i yapalım ben benim daktira söylerim diyeceği şey olur sen rahat rahat dizine bak gece rahat uyu öyle gel ameliyata der 😂😂😂
Yamacin-Annesi YuvarlanamayanPandaa şuanda öyle 5 buçuk aylık olmuş kızını bekliyoruz hele bı doğsun sonra bizim oglan gelicek😍😅
YuvarlanamayanPandaa Yamacin-Annesi Benim kızın gelmeye niyeti yoktur doktorda alamaya niyeti yok biz bekleriz sizi 😂😂😂
YuvarlanamayanPandaa Azizinannesi2 işte ne yapsınlar 😂😂😂 ben 2 si istiyorum diyorm bana diyor Allahın işinemi karışıyorsuh benımki lan zaten doktor alacak Allah ne zaman yazdıysa benım dememlemi oluyor 😂😂
Azizinannesi2 Ayselina Çocuk doğunca rahat mı oluyor yok emziriyorsun yok altını değiştiriyorsun yok gazını alıyorsun çocuğu rahat mı birakiyorsunuz ki 😂😂
Azizinannesi2 YuvarlanamayanPandaa varya bazı insanlar da akıl varda zihin hiç yok 😂😂anlatamiyoruz gel 5i yapalım rahat rahat yasak elma izleyelim 😂😂
YuvarlanamayanPandaa Azizinannesi2 benımkine desem hemen kabul eder hemen hiç sorun etmez 😂😂😂😂 bak 2 sine aldır cumartesi doğurak hafta sonu rahatça boş hassanede yatarız pazartesi toplanır izlersin 😂😂
Ayselina Azizinannesi2 şaka maka doğsun DİE gözüne bakıyorum agrılarım var gece uyku desen hiç yok nefesim daralıyor yatınca en zor zamanlardayız 🙄